Nuoret ottakaa mallia - tältä näyttää maailman vanhin naiskehonrakentaja

13.06.2012 15:15 - Eeva Rajala

Jos kaipaat inspiraatiota kesäkuntoon tulemiseksi, kannattaa katsoa nämä videot 75-vuotiaasta naiskehonrakentajasta. 

Maailman vanhin naiskehonrakentaja herää joka aamuyö klo 2:30, jotta ehtii 16 kilometrin lenkille ennen kuntosalille lähtöä. Kyseessä on 75-vuotias Ernestine Shepherd, joka todistaa, ettei ikä ole muuta kuin numero. Miss Ernie alkoi treenata kehonrakennusta mukavassa 71 vuoden iässä, tosin hän on ollut aiemmin muun muassa aerobicohjaaja. BBC:n haastattelussa nainen kertoo, että suurin kutsumus hänen elämässään on auttaa muita elämään terveellisemmin.

- Niin kauan kuin vain ole terve, jatkan tätä. Haluan auttaa mahdollisimman monia ihmisiä, jotta ihmiset oppivat: Älä anna elämän kulkea ohitsesi. Sinä voit olla hyväkuntoinen, Miss Ernie kertoo.

Katso Miss tuorein video Erniestä täältä! (BBC)

Tälle rautarouvalle monet nuoremmat häviävät kuntosalilla. Hän muun muassa nostaa penkistä 70 kiloa. Ihan hyvä suoritus 75-vuotiaalta naiselta, joka kävi kuntosalilla ensimmäisen kerran elämässään 56-vuotiaana.

Jos jotain sinulle jää mieleen tästä artikkelista, niin toivottavasti se, ettei koskaan ole liian myöhäistä ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa kohottaa kuntoa. Miss Ernie todistaa, ettei kehonrakennuksessakaan tarvitse mennä äärimmäisyyksiin. Ja tosiaan ihminen ei koskaan ole liian vanha.

Kilpailut

Uusimmat