Uutuusdieetti lupaa karistaa 2,5 kiloa kolmessa päivässä ilman kärsimystä! Lue miten!

02.05.2012 19:15 - Karoliina Kotala

Supermalli-dieetti nimeä kantava uutuuskuuri lupaa karistaa lähes 2,5 kiloa vain kolmessa päivässä.

Dieetin on kehittänyt The Real Housewives Of New York City -sarjasta tuttu Kelly Killoren Bensimon, joka perehtyy aiheeseen uutuuskirjassaan I Can Make You Hot! The Supermodel Diet. Bensimon vakuuttaa dieetin toimivan, ja pystyvänsä dieetin ohella syömään haluamiaan hiilihydraattia sisältäviä ruokia viikon neljänä muuna päivänä. Dieetin nopean tehon kerrotaan perustuvan kuitenkin tiukkaan kieltäytymiseen öljystä, sokerista, alkoholista, suolasta, pähkinöistä ja kofeiinista. Bensamonin mukaan 2,5 kiloa, jotka dieetin aikana karisevat ovat kuitenkin vain ylimääräistä nestettä.

- Kyse on itsesi hoitamisesta, eikä näännyttämisestä, Bensamon vakuuttaa.

Dieetti pitääkin sisällään kolme pääruokaa, ja esimerkiksi lounas koostuu tummasta riisistä, kanasta ja vihanneksista. Päivällinen taas sisältää ohuen pihvin, kanaa tai katkarapuja pinaatin ja sitruunamehun kera. Aamiainen koostuu Bensamonin lanseeraamasta aamiaisjuomasta, joka pitää sisällään muun muassa mintunlehtiä, parsaa, parsakaalta, lehtikaalta, sitruunanmehua, limemehua ja vettä. Tärkeää on myös tarkkailla annoskokoja, ja perinteinen ruokalautanen tulisikin vaihtaa pienempään salaattilautaskokoon.

Yksi kuuriin kuuluva ohje on myös pureskella jokaista haarukallista kahdeksan kertaa, ja pureskella minttupurukumia ruoan jälkeen, koska raikas ja puhdas suu estää ottamasta lisää ruokaa. Myös liikunta on suuressa osassa kuuria ja dieetin yhteydessä neuvotaankin harrastamaan esimerkiksi 20 minuuttia pyörilyä, kävelyä, joogaa tai Pilatesta päivittäin. Lisäksi öisin tulisi nukkua vähintään kahdeksan tunnin yöunia.

Bensamon kertoo myös kokevansa dieetin osaksi täysipainoista ruokavaliota, joka ei kestä vain kuurin verran.

- Sunnuntain tulisi kuitenkin olla lepopäivä, jolloin voit antaa kehosi rentoutua ja vain syödä mitä ikinä haluat, Bensamon vakuuttaa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat