Nainen, näin vältät lihomisen parisuhteessa - katso viisi vinkkiä

06.04.2012 10:45 - Rea Tallgren

Parisuhteessa on ihanaa päästää itsensä repsahtamaan ja köllötellä joka ilta oman kullan kainalossa. Ehkäpä silti kannattaisi huolehtia molempien hyvinvoinnista myös parisuhteen aikana?  

On tunnettu ilmiö, että parisuhteessa olevat ihmiset monesti lihovat. Parisuhteessa on muutama kompastuskivi, jotka usein aiheuttavat kilojen kertymisen. Oikeanlaisille tavoittelu opettele ei vaadi paljon aikaa ja lopputulos palkitsee kuin huomaamatta.

1. Pariskunnat rakastavat ulkona syömistä. Harvinaisena herkkuna tämä on tietenkin vain ihanaa, mutta ravintolassa syöminen joka päivä on kuitenkin huono idea. Opettelekin kultasi kanssa kokkaamaan kotona. Saatte nauttia kahdenkeskisestä ajasta ja voitte kokata niin kevyttä ruokaa kuin haluatte.

2. Usein parisuhteessa on ihana viettää laatuaikaa köllötellen kainalokkain. Kannattaa kuitenkin pitää huolta siitä, ettei urheilun harrastaminen unohdu kokonaan. Oman kullan kanssa voi aloittaa vaikka uuden yhteisen harrastuksen. Tutkimusten mukaan ne naiset, jotka urheilevat kumppaninsa kanssa laihtuvat puolet enemmän kuin ne, jotka urheilevat yksin.

3. Älä syö samankokoisia annoksia kuin partnerisi. Oma ruuantarve tulee suhteuttaa omaan kokoon. Joskus naisille saattaa iskeä annossokeus heidän nähdessään aina miehensä isoja annoksia. Naisten on myös vaikea kuluttaa sama määrä kaloreita kuin miesten.

4. Älä napsi miehesi kanssa samoja välipaloja. Miehet ovat usein tottuneet napsimaan vaikka mitä epäterveellistä suuhunsa sen heissä näkymättä millään tavalla. Useimmat naiset eivät kuitenkaan voi samalla tavalla toimia, sillä se näkyy heissä jo lyhyen ajan sisällä.

Lähde: Womenshealth

Kilpailut

Uusimmat