Anne Hathaway poseeraa topless-kuvissa - saa kuulla haukkuja seksikkyyden puutteesta

13.10.2014 20:23 - Mikko Räsänen

Anne Hathaway kertoo saavansa jatkuvasti kuulla, että hän ei ole seksikäs. Tuoreet kuvat Harper's Bazaar -lehdessä todistavat täysin muuta.

Hollywood-tähti Anne Hathaway poseeraa Harper's Bazaar -lehden seksikkäissä kuvissa. Upealta näyttävä Les Miserables -tähti kuitenkin kertoo, että hän saa jatkuvasti haukkuja siitä, että hän ei kuulemma näytä seksikkäältä.

Hathawayta sanotaan myös yhdeksi Hollywoodin vihatuimmista näyttelijöistä. Syytä avoimeen vihaan ei tiedetä, mutta esimerkiksi kun brittiläinen Express-lehti teki Google-haun sanoilla "Anne Hathaway" ja "hate", löysi se 36 miljoonaa hakua vastaavaa nettisivua.

- Se alkaa jo tuntua, Hathaway myönsi brittilehdelle.

Yksi osa ihmisten inhosta on peräisin Hathawayn gaalapuheista Oscar-gaalassa ja Golden Globe -gaalassa. Puheiden sanotaan olevan ulkopuolisen kirjoittajan suunnittelemia ja Hathawayn arvellaan vain näyttelevän yllättynyttä.

Alla Hathawayn puhe Oscar-gaalasta. Arvioikaa itse, onko tähti oikeasti liikuttunut ja yllättynyt, vai esittääkö hän vain sellaista niin, että ansaitsee suuren yleisön vihan.

Kilpailut

Uusimmat