BB-asukkaiden älykkyys puhuttaa - eivät osanneet alakoulun vähennyslaskuja!

01.09.2014 20:03 - Mikko Räsänen

Big Brother -talon yksinkertaisista matemaattisista tehtävistä tuli loistavaa tv-viihdettä, kun kävi ilmi, että muutamat asukkaista eivät osanneet 8-vuotiaille suunnattuja laskutehtäviä.

Big Brother -talon asukkaat ovat ilmeisesti nukkuneet matematiikan tunneillaan jo ala-asteelta lähtien. Tämä kävi ilmi, kun asukkaat laitettiin laskemaan helppoja vähennyslaskuja, joiden kaltaisia alakoulussa lasketaan ensimmäisellä ja toisella luokalla.

Asukkaiden matemaattiset taidot - tai niiden puute - paljastuivat viikkotehtävässä. Aluksi Armi ja Jonna joutuivat tehtävähuoneeseen suorittamaan viikkotehtävää. Siellä Jonna laski aluksi yksinkertaisen 15 miinus 6 -laskun tulokseksi yksi, eikä Armikaan huomannut tuloksessa mitään vikaa.

Myöhemmin naiset ymmärsivät, että heidän kaikki vastauksensa eivät voi olla oikein ja tarkistivat laskut. Silloin Jonna tajusi, että tuo lasku on väärin. Hän laski laskun uudestaan ja sai tulokseksi sillä kertaa 11, joka oli taas väärin. Virheiden teko noin helpoissa tehtävissä ihmetyttää, koska vastaavia laskuja lasketaan alakoulun kahdella ensimmäisellä luokalla.

Katso video naisten uskomattomasta suorituksesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat