Emma Watson ja prinssi Harry tapailevat? Lue näyttelijättären vastaus huhuihin

22.02.2015 17:15 - Linda Arponen

Villit huhut Harry Potter -tähden ja Iso-Britannian prinssi Harryn tapailusta lähtivät liikkeelle tällä viikolla.

Maailmalla innostuttiin tällä viikolla huhuista, joiden mukaan näyttelijä Emma Watson ja prinssi Harry tapailisivat. Aiheesta uutisoivat lukuisat kansainväliset mediat, kuten Daily Mail ja Huffington Post.

Huhun aloitti kuitenkin maanantaina australialainen Woman's Day -lehti, jonka mukaan pari on tapaillut salaisten treffien merkeissä ja tutustunut toisiinsa varsin hyvin.

Lehden mukaan Harryn kuultua Watsonin erosta rugbypelaaja Matthew Janneysta viime vuoden lopulla, pyysi hän heidän yhteisiä ystäviään järjestämään heille tapaamisen. Harryn kerrotaan lähettäneen näyttelijättärelle sähköpostin ja pyytäneen tätä ulos tutustumistarkoituksissa.

Vaikka australialaislehden mukaan parin treffeillä oli mukana 12 ystävää, jotta Watson tuntisi olonsa mukavammaksi, on näyttelijä tänään tyrmännyt kaikki väitteet omalla Twitter-tilillään:

Viestissään hän muistuttaa maailmaa siitä, ettei kaikkea sitä, mitä mediassa kirjoitetaan, pidä uskoa. Tästä viestistä voidaan toisin sanoen päätellä, että kyseessä oli todellakin vain huhu, ei faktatieto.

Lue myös: Harry Potter -kaunotar yllättää tiukoilla periaatteillaan: En aio deittailla julkkiksia

Kilpailut

Uusimmat