Muut panttasivat päätöstä, yksi Vain elämää -tähdistä lähti heti mukaan

08.08.2014 17:00 - Katariina Näreaho

Apulannan nokkamies Toni Wirtanen paljasti, että Vain elämää -artistit punnitsivat ohjelmaan lähtemistä pitkään. Ainoastaan yksi tähdistä oli valmis hyppäämään sarjaan mukaan heti.

Toni Wirtanen on mukana odotetulla Vain elämää -sarjan kolmannella tuotantokaudella. Syksyllä Satulinnassa nähdään Wirtasen lisäksi myös Jenni Vartiainen, Paula Koivuniemi, Paula Vesala, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri sekä Elastinen.

Apulannan keulahahmolle päätös ohjelmaan lähtemisestä ei ollut helppo. Wirtanen kertoo pohtineensa asiaa pitkään sen jälkeen kun häntä puhelimitse pyydettiin mukaan.

- Se oli vaikea päätös. Itse asiassa, Elastinen taisi olla ainoa, joka kertoi lähteneensä mukaan heti niin sanotusti liput liehuen. Kaikki muut vähän panttasivat päätöstä, ja miettivät myös, ketkä muut ovat mukana ohjelmassa, Wirtanen kertoo Voicelle.

Rokkari myöntää, että lopulliseen päätökseen ei vaikuttanut kukaan tietty artisti, vaan mukana olevat tähdet kokonaisuudessaan. Päätös vahvistui viimeistään silloin, kun hän kuuli neljän muun mukana olevan artistin nimet.

Vain elämää alkaa Nelosella syyskuussa.

Kilpailut

Uusimmat