Jippu paljastaa: Olen saanut potkut kaikista työpaikoistani

07.06.2012 17:15 -

Laulajatähti Jippu kertoo Voicelle olevansa kiitollinen menestyksekkäästä musiikkiurastaan. Nainen kun nauraa, etteivät aiemmat ”normaalit päivätyöt” ole menneet aina aivan putkeen.

Jipun tuskin menestyksensä myötä tarvitsee tätä nykyä pohtia mahdollisia uusia uravalintoja. Laulaja kuitenkin sanoo tietävänsä, millaista on ollut perinteisissä "kahdeksasta neljään" -päivätöissä.

- Olen tehnyt aikaisemmin monenlaisia töitä, esimerkiksi työskennellyt vaatekaupassa ja marjanmyyjänä. Olen kuitenkin saanut potkut niistä kaikista, tosin syyttömänä. Marjanmyynnissä syynä taisi olla se, että laskin kassan väärin.

- On kyllä mahtavaa, että saan tehdä työkseni lauluja. Luulisin, että muussa tapauksessa saattaisi olla hankalaa löytää omaa paikkaansa tässä yhteiskunnassa. Mikäli musiikkia en enää jostain syystä voisi tehdä, menisin varmaan opiskelemaan - voisin käydä vaikka lukion loppuun.

Jippu on nähty lehtien otsikoissa usein muun muassa suhdekiemuroiden tiimoilta. Vaikka laulaja onkin välillä harmitellut lööppejä, sanoo tähti julkisuuden kuuluvan ammattiin.

- Olen ammattini valinnut, rakastan musiikin tekemistä ja taidetta, eli ei se häiritse. Sinänsä lööppijulkisuus on huvittavaa, sillä musiikkini kautta olen jo avannut elämääni. Jos kuuntelee levyäni, niin siellä avaan elämääni hyvinkin avoimesti.

Kilpailut

Uusimmat