Lapsien uhkailu oli liikaa, Super-Marjo kääntyi poliisin puoleen

30.08.2012 20:15 - Mikko Räsänen

Super-Marjo eli Marjo Niittyviita joutui turvautumaan poliisin apuun sen jälkeen, kun häneen kohdistunut arvostelu meni liian pitkälle.

Marjo Niittyviita käynnisti kohun, kun Ilta-Sanomat kertoi hänen aikovan tuoda Suomeen lasten missikilpailut. Sen jälkeen Niittyviita on ollut pyörityksessä.

- Puhelin alkoi soida heti, kun sen aamulla avasin, ja soi taukoamatta koko päivän. Jossain vaiheessa oli pakko laittaa se äänettömälle, Niittyviita kertoi torstaina, kun pyöritystä oli kestänyt jo yli vuorokauden.

Suuren yleisön reaktio on ollut tyrmäävä. Kritiikki lasten kauneuskilpailuja kohtaan oli niin valtavaa, että ihmiset perustivat jopa addresseja hankkeen estämiseksi. Niittyviita ei kaikkea kritiikkiä ymmärrä.

- Suomi on ollut länsimaana takapajula, koska täällä ei tuon tyyppisiä kilpailuja ole ollut. Ja tässä kilpailussa ei olisi ollut suurta eroa Talentiin, missä lapset kilpailevat tai samba-kulkueeseen, missä lapsiakin on mukana. Paitsi samba-kulkueessa lapset saattavat esiintyä paljastavammissa vaatteissa.

Kritiikki Niittyviitaa kohtaan nousi niin rajuksi, että hän päätti lopulta perua kilpailusuunnitelmat.

- Ne oli pakko perua, kun minua ja lapsiani alettiin uhkailla. Sain jopa tappouhkauksia, Niittyviita kertoo.

Niittyviita sanoo, että pahimmat uhkaukset on toimitettu poliisille, joten ne saattavat johtaa toimenpiteisiin viranomaisten taholta.

Kilpailut

Uusimmat