Ex-Spaissari: "Minulla oli neljä vuotta suhde naiseen"

02.12.2014 13:45 - Senni Loikala

Spice Girls -tyttöbändin riveistä ponnahtanut pop-laulaja kertoo seurustelleensa naisen kanssa. Nyt hän sanoo olevansa "onnellisesti naimisissa peniksen kanssa".

Ex-Spaissari Melanie Brown eli Mel B on aiemmin kertonut harrastaneensa seksiä naisten kanssa. Nyt poppari kertoo, että ennen avioliittoaan Stephen Belafonten kanssa hänellä oli pitkäaikainen parisuhde naiseen.

- Minulla oli neljä vuotta suhde naiseen, Mel B kertoo.

Laulajatar oli suhteessa kahden lapsen äitiin, Christa Parkeriin. Heidän kemioistaan uutisoitiin aiemmin mediassa, mutta suhdetta pidettiin enemmän säätönä kuin oikeana parisuhteena.

- En ole todellakaan ollut ujo tai pidätellyt itseäni. Jos tahdoin kokeilla jotakin, niin sen myös tein. Minulla oli tyttöystävä. Mitä väliä sillä on? kommentoi Mel B.

Hänellä ja aviomiehellä pyyhkii hyvin, vaikka media on välillä pyörittänyt huhumyllyä laulajattaren uskollisuudesta.

- Olen ollut onnellisesti naimisissa peniksen kanssa seitsemän vuotta. Haha! Mahtava tyyppi, veistelee Mel B.

Belafontea vaimon parisuhdehistoria tuskin hätkähdyttää. He puhuvat asioista avoimesti.

- Olen aviomieheni kanssa todella kiinteässä ja tiiviissä suhteessa. Mutta minä olen se, joka ensimmäisenä kehuu jotakuta naista, ja sanon miehelleni, että: "Hyvä luoja, katso hänen sääriään", tai: "Eikö hän näytäkin tyrmäävältä?". Minusta naiset ovat upeita. Hulluja, mutta upeita.

Seuraava artikkeli: Ex-Spaissarin kasvot kummastuttavat - uusia kiristyksiä?

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat