Mikä kunnia! Uusi punkkilaji nimettiin Jennifer Lopezin mukaan

17.07.2014 09:53 - Minna Talstila

Puertoricolaisen yliopiston tutkijat löysivät uuden punkkilajin ja nimesivät sen huippusuositun Jennifer Lopezin mukaan.

Montenegron yliopiston tutkijat löysivät uuden vedessä elävän punkkilajin ja nimesivät sen hieman epätavallisesti. He nimittäin halusivat kunnioittaa nimeämisellään yhtä viihdemaailman kuuminta tähteä, Jennifer Lopezia. Niinpä punkin nimi kuuluu nyt Litarachna lopezae

Syy erikoiseen nimivalintaan löytyy tutkijoiden musiikkimausta, ei niinkään latinotähden ja punkin samankaltaisista takamuksista. Tutkijat nimittäin kuuntelivat puertoricolaisia juuria omaavan Lopezin kappaleita havaintoja tehdessään.

- J.Lo'n kappaleet ja videot pitivät tiimin jatkuvasti hyvällä tuulella, kun teimme tutkimusta ja katsoimme jalkapallon MM-kisoja, kertoo tutkimusryhmän johtaja Vladimir Pesic

Erityisesti Lopezin hitit Ain't It Funny, All I Have ja I Luh Ya Papi saivat tutkijalta kiitosta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tiedemiehet nimeävät löydöksiään kuuluisien nimien mukaan. Karibianmeressä elävä loinen on esimerkiksi nimetty Bob Marleyn mukaan ja erään hämähäkkilajin nimellä taas kunnioitetaan Bonoa.

Aiemmin julkaisimme esimakua Lopezin uuden Booty-kappaleen videosta, josta ei totisesti peppua puuttunut. Katso teaseri täältä.

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat