Seksikäs Kate Upton paljastaa, miksei ole poseerannut alasti

15.08.2014 21:15 - Susanna Karttunen

Monet supermallit, kuten Kate Moss ja Naomi Campbell, ovat poseeranneet alasti kuuluisille valokuvaajille. Seksikkyydestään tunnettu Kate Upton ei ole kuitenkaan lämmennyt ajatukselle.

Supermalli Kate Upton, 21, kertoo ihmiskehon olevan taiteellinen ja kaunis. Muodokas nainen ei silti ainakaan vielä ole lähtenyt itse poseeraamaan alasti. Upton kertoo pelkäävänsä sosiaalisen median ja internetin tuoman huomion aiheuttavan sen, että hänen alastonkuvansa otettaisiin vastaan erilailla kuin hän haluaisi.

- Arvostan alastonkuvia ja mielestäni niiden naiset ovat kauniita, mutta sosiaalinen media ja internet estävät minua tekemästä saman, kaunotar kertoo.

Vaikka nainen ei ilkialasti kameran eteen haluakaan, kertoo hän olevansa iloinen saavuttamastaan seksipommin maineesta. Se ei ole kuitenkaan ainoa asia, jota hän uraltaan haluaa.

- Uskon, että urani edetessä ihmiset näkevät, että minulla on paljon enemmänkin annettavaa, Upton sanoo.

Uptonille on hänen kertomansa mukaan sadellut runsaasti työtarjouksia muoti- ja mainosalalla. Nuorella naisella ei kuitenkaan ole aikaa tarttua kaikkiin tilaisuuksiin, sillä hän pyrkii etenemään myös näyttelijänurallaan.

Uutisoimme aiemmin Kate Uptonin julkaisemasta seksikkäästä kuvasta. Lue artikkeli täältä.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat