Naiset, allekirjoitatteko Rihannan kommentin miehistä?

05.04.2012 07:15 - Eeva Rajala

Supertähti Rihanna ei säästele sanojaan, kun hän kuvailee naisten vaikeuksia löytää täydellinen mies.

Rihanna tahtoisi jossain vaiheessa asettua aloilleen juuri oikein miehen kanssa ja perustaa perhe. Nainen kuitenkin uskoo, että miesrintamalla vallitsee tällä hetkellä suuri "kuivuus".

Supertähti myöntää, että hänen on vaikeaa löytää hyvää miestä itselleen, mutta tietää, että se on tällä hetkellä vaikeaa kaikille naisille.

- Tuntuu, että se on vaikeaa jokaiselle! En usko, että sillä on mitään tekemistä kuuluisuuden kanssa. Nyt tuolla vallitsee todella suuri kuivuus, Rihanna sanailee Elle-lehdessä.

Rihanna myöntää olevansa haasteellinen seurustelukumppani, sillä hänen työnsä vaikuttaa jokaiseen suhteeseen.

- Minun täytyy vain löytää se oikea, joka tasapainottaa minua, koska silloin asiat kuten kiireinen aikatauluni, eivät ole ongelmana. Olen onnistunut siinä aiemmin, joten miksen uudestaan, Rihanna pohtii.

Rihanna haaveilee perheen perustamisesta, muttei tiedä, milloin se tulee ajankohtaiseksi. Nainen tokaisee, että se hetki voi olla huomenna tai 20 vuoden kuluttua.

- Mutta ensin minun pitää löytää se mies. Se on tärkeä puuttuva palanen tässä palapelissä!

Rihanna on jälleen alkanut viettää aikaansa entisen miesystävänsä ja Rihannan pahoinpitelystä tuomitun Chris Brownin kanssa. Rihanna kuitenkin kertoo, että kyseessä on vain ystävyyssuhde.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat