Ensitreffit alttarilla -ohjelman pari suunnittelee uusia häitä

16.04.2015 20:00 - Mikko Räsänen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toisensa tavanneet Miia ja Olli haaveilevat siitä, että menevät keskenään uudestaan naimisiin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toisensa tavanneet Miia Ezen ja Olli Laine ovat pysyneet onnellisesti yhdessä myös ohjelman päättymisen jälkeen. Sadat tuhannet tv-katsojat seurasivat heidän tarinaansa eli sitä, miten kaksi toisilleen tuntematonta tapaa ensimmäisen kerran alttarilla, jossa heidät vihitään naimisiin, ja mitä kaksikko alkaa vasta avioparina oikeasti tutustua toisiinsa. Katsojat huokailivat ihastuneina, kun pari ihastui ja rakastui ja päätti pysyä avioparina ohjelman päättymisen jälkeen.

Miia Ezen kävi Voicen Petra Soikkelin haastattelussa kertomassa parin kuulumisia ohjelman jälkeen.

- Onhan elämä vähän muuttunut. Ihmiset tunnistavat töissä, kadulla ja ruokakaupassa, Miia kertoo.

- Olen ollut tuosta tosi yllättynyt, koska etukäteen minulle sanottiin, ettei kukaan tule kadulla sanomaan minulle mitään. Ihmiset ovat kuitenkin tulleet rohkeasti juttelemaan ja kertomaan omista parisuhdejutuistaan. He ovat sanoneet kokevansa, että tuntisivat minut, ja ovat avautuneet omista asioistaan. Se on ollut ihan mieletöntä. Mitä negatiivista ei ole julkisuuden takia tullut eteen.

Ollilla Miialla on erikoinen tilanne, sillä heidän ensitapaamisensa vuosipäivä ja hääpäivä ovat samana päivänä. Molempia merkkipäiviä vietetään ensi kesänä ensimmäistä kertaa. Juhlapäivän aikaan kaksikko on lomalla Islannissa, mutta muuten ensimmäisen hääpäivän suunnitelmia ei ole vielä tehty.

- Emme ole vielä puhuneet hääpäivästä. Olli on kyllä kova tekemään yllätyksiä..., Miia miettii.

- Minulla on kyllä Ollillekin varattuna ihan pieni yllätys, mutta en voi nyt sanoa sitä vielä.

Vaikka Ensitreffit alttarilla -vihkiminen johti aivan oikeaan avioliittoon, olivat häät kaukana normaaleista häistä. Normaalistihan häät ovat täynnä rakkautta, mutta sitä ei luonnollisestikaan voi olla tilanteessa, jossa osapuolet vasta tapaavat vihkivaloja lausuessaan.

Miia vahvistaakin, että hän ja Olli ovat jo suunnitelleet uusien häiden järjestämistä.

- Ollaan puhuttu siitä, että jossain vaiheessa järjestettäisiin häät. Minä haluan sen ihanan häämekon, mitä en nyt saanut, koska meidän piti valita siviilivihkimiseen sopiva asu. Haluan sellaisen ihanan pitsisen prinsessamekon, Miia miettii.

- Olli taas haluaa kutsua 500 kaveriaan. Minä voin sitten kutsua ne 20 parasta kaveriani, hän nauraa.

Luvassa on siis suuret häät - ja siksi niitä joudutaan vielä jonkin aikaa odottamaan.

- Rahaahan siihen menee aika paljon, joten ihan lähitulevaisuudessa niitä ei järjestetä.

Kun ensimmäinen yhteinen vuosi lähestyy loppuaan, on paikallaan kysyä, mitkä ovat näin pitkän ajan jälkeen ne parhaat puolet puolisossa.

- Olli on tosi huomaavainen, tosi kiltti. Ne on semmoiset jännät piirteet, mitä en ehkä aikaisemmin olisi osannut arvostaa miehessä, mutta nyt osaan. Minun on tässä suhteessa helpompi olla. Olli on niin hyvä ihminen, että hänelle on tärkeää, että toisella on hyvä olla.

Kilpailut

Uusimmat