"Äitini halusi minun olevan homo" - uusi komediaelokuva perustuu tositapahtumiin, katso traileri

14.12.2014 22:45 - Rea Tallgren

Me Myself and Mum -elokuva kertoo ranskalaisen näyttelijän Guillaume Galliennen elämästä, joka ei ole noudattanut perinteisimpiä linjoja.

Guillaume Gallienne ei ollut samanlainen kuin hänen kolme veljeään. Hän ei pitänyt urheilusta, vaan pelkäsi sitä. Sen sijaan hän oli kiinnostunut kielistä, tanssimisesta ja naiseksi pukeutumisesta. Guillaumen äiti puhutteli häntä aina tytöksi ja pöytäänkin hän kutsui veljekset huutaen vain "pojat ja Guillaume!"

Kun Guillaume oli teini-ikäinen, hänen äitinsä sanoi, että hän oli selvästi homo. Ongelma oli kuitenkin se, että Guillaume ei ollut - eikä ole - homo.

- Kun kihlauduin nykyisen vaimoni kanssa, vanhempani eivät puhuneet minulle vuorokauteen, Guillaume muistelee nyt. Hänen vanhempansa olivat närkästyneitä, koska heidän mielestään Guillaume kielsi totuuden.

Ranskassa Guillaume on tunnettu näyttelijä, mutta hänen taustansa on paljastunut kunnolla vasta hänen uutuuselokuvana Me Myself and Mum myötä. Omaelämänkerrallisessa elokuvassa Guillaume muistelee lapsuuttaan ja nuoruuttaan lämmöllä.

- En minä ole katkera mistään, vaikka elämäni onkin ollut erikoista, Guillaume sanoo.

Ranskassa elokuva on ollut valtava menestys. Myös Guillaumen äiti pitää elokuvasta. Häntä elokuvassa näyttelee muuten Guillaume itse.

Katso hulvattomalta vaikuttavan komedian traileri alta. Huomaa, että sairanhoitajana pätkällä nähdään ihastuttava Kunniattomat paskiaiset -elokuvan tähti Diane Kruger.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat