Rillit huurussa -kaunotar läpikävi rajun kuntokuurin: "En ole koskaan ollut yhtä hyvässä kunnossa"

10.09.2015 17:15 - Rea Tallgren

Kaley Cuoco-Sweeting otti asiakseen treenata itsensä niin hyvään kuntoon kuin suinkin mahdollista. Sen nuori nainen myös teki. 

Kaley Cuoco-Sweetingillä on ammattiurheilutausta ja nainen onkin pelannut tennistä lukemattomien vuosien ajan. Sen näkee myös hänen vartalostaan, joka on kiinteä ja treenattu.

29-vuotiaalle kaunottarelle se ei kuitenkaan riittänyt. Muutama kuukausi sitten hän päätti treenata itsensä elämänsä kuntoon ja pistää samalla ruokavalionsakin remonttiin. Esimerkiksi limsanjuonnin ja sipsit Kaley jätti täysin pois ruokavaliostaan.

- Minulla kesti kauan tajuta, että se, mitä ystäväni syö, ei ehkä ole parasta ruokaa minulle, hän selittää tuoreessa Shape-lehden haastattelussa. 

Erityinen oivallus hänelle oli myös se, että hänen on pakko noudattaa erilaista ruokavaliota kuin mitä hänen aviomiehensä, tennisammattilainen Ryan Sweeting noudattaa.

Rajua treeniä ja satunnaista herkuttelua 

Kaley on myös löytänyt lempilajikseen joogan, jota hän harrastaa peräti viisi kertaa viikossa. 

- Rakastan sitä, kun vartaloni on kiinteä ja lihaksikas, Kaley tunnustaa ja kiittää uudistuneesta ulkonäöstään juurikin uutta harrastustaan. 

Uusi kuntokuuri on ollut rajumpi kuin mitkään aikaisemmat, joita nainen olisi noudattanut. Kiloja kolmen kuukauden aikana on tippunut kenties vaatimattomalta kuulostavat kolme kiloa, mutta kiinteytymistä on tapahtunut sitäkin enemmän.

- En ole koskaan tehnyt yhtä paljon töitä ulkonäköni eteen, Kaley tunnustaa.

Hemmottelua ja hyvää ruokaa rakastavat Kaley sanoo kuitenkin, että hänellä on päiviä, jolloin hänellä on lupa syödä mitä vaan.

- Yleensä syön silloin pizzaa tai juon alkoholia. Jos edessä ei ole ollenkaan herkkupäivää, minusta tulee kiukkuinen, sillä kyllähän tunnelin päässä pitää näkyä valoa! hän summaa. 


Lue myös: Oma luonteesi voi pilata laihdutuksen: Tee helppo testi ja selvitä paras hoikistumistapasi

Lähde. Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat