135 seksikumppania! Frendit-sarjan hahmojen kumppanit listattiin

06.01.2013 22:15 - Rea Tallgren

Lukemattomia enemmän tai vähemmän onnistuneita suhteita - siinä yksi Frendit-sarjan salaisuuksista. Kymmenen tuotantokauden aikana frendit harrastivat seksiä peräti 135 ihmisen kanssa.

Frendit-sarjaa tehtiin kymmenen vuoden ajan ja vaikka sarjan loppupuolella nähtiinkin Monican ja Chandlerin, Rachelin ja Rossin sekä Phoeben ja Miken saavan toisensa, ehtivät kaikki heistä silti myös kokeilla onneaan muiden kanssa ennen lopullisen onnen löytämistä.

Frendien onkin laskettu maanneen yhteensä 135 ihmisen kanssa sen kymmenen vuoden aikana, jona sarja pyöri. Tilastollisesti eniten seksikumppaneita oli Matt LeBlancin näyttelemällä Joeylla, joka makasi 51,5 naisen kanssa. Chandler harrasti seksiä 10,5 naisen kanssa ja Rossilla petikumppaneita oli 14.

Naisista eniten petikumppaneita oli Lisa Kudrown esittämällä Phoebella, joka makasi 32,5 ihmisen kanssa.Toisena oli Monica 15,5 seksikumppanin kanssa ja viimeisenä Rachel, jolla seksikumppaneita oli 14,5.

Puolikkaat merkit selittyvät sillä, että vain aivan varmoista seksiakteista on saanut yhden pisteen, mutta viittauksesta seksiin jonkun kanssa on saanut puoli pistettä, sillä kukaan ei tiedä varmasti, mitä makuuhuoneen suljettuen ovien takana tapahtui.

Mielenkiintoisia ja runsaita juonenkäänteitä pääset muistelemaan tästä Daily Mailin jutusta, jossa on kerrottu tarkemmin, kuka makasi ja kenen kanssa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat