50 Centin erikoinen oikeussoppa: Julkaisi seksinauhan, jolla ei edes itse esiinny

03.01.2014 13:45 - Laura Sulkava

Monessa sopassa rypenyt räppäri on ajanut taas hölmöilyillään itsensä ongelmiin. Nyt oikeudessa puidaan 50 Centin kilpailijan Rick Rossin entisen naisystävän seksivideota.

Manhattanilainen tuomari Paul Wooten kertoo, että 50 Centiä saattaa odottaa tuomio liittyen kilpailijansa entisen tyttöystävän seksinauhan julkaisemiseen. Nainen syyttää räppäriä, että tempaus on ajanut naisen itsemurhan partaalle.

Naisen väitteiden tukena on päiväkirja, johon hän on kirjoittanut videon julkaisun aikoihin elämänsä hankaloituneen sekä viitannut itsemurhaan.

50 Cent eli oikealta nimeltään Curtis Jackson on kiistänyt syytökset ja todennut naisen valehdelleen siitä, että julkisuus olisi aiheuttanut hänelle vakavan masennuksen sekä ahdistuksen. Todisteena tästä räppäri on esittänyt sen, että nainen oli oireistaan huolimatta pystynyt käymään koulunsa loppuun ja työskentelemään kahdessa eri paikassa.

Rap-tähden selvennyksen mukaan videon ainoana tarkoituksena oli osoittaa tyytymättömyys kilpailijan, Rick Rossin, epäkunnioittavaan käytökseen. Videolla naisen rakastajan kasvot on sumennettu, mutta naisen ei.

Tuomarin mukaan video on tuonut huomiota 50 Centille ja ohjannut ihmisiä hänen kotisivulleen. Tuomariston päätettäväksi jää, onko naiselle aiheutunut hänen väittämiään ongelmia räppärin syystä vai ei.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat