Näyttelijä julkaisi kuvan itsestään tyttäriensä ja nuoren tyttöystävänsä kanssa - kuka on kuka?

04.07.2016 21:15 - Rea Tallgren

Jos jälkikasvu ja oma tyttöystävä ovat kaikki tyrmääviä, parikymppisiä blondeja, saattaa olla vaikea erottaa, kuka on kuka.

Dean Gaffney on brittiläinen EastEnders-näyttelijä. 38-vuotias mies on lihaksikas ja komea, ja siksi ei välttämättä olekaan suuri yllätys, että hänen rinnallaan nähdään nuori ja todella näyttävä tyttöystävä. 23-vuotias tyttöystävä kantaa nimeä Rebekah Ward ja Gaffney julkaiseekin usein kauniin nuorikkonsa upeutta korostavia kuvia. 

Hiljattain Gaffney julkaisi kuvan, jossa hänet nähdään tyttöystävänsä kanssa. Kuva sai miehen seuraajat hämmennyksen partaalle, sillä kuvassa nähtiin myös miehen 19-vuotiaat kaksostytöt Chloe ja Charlotte. Kuvan perusteella on mahdoton sanoa, kuka kuvan naisista on tyttöystävä ja ketkä kaksi Gaffneyn tyttäriä. 

Katso kuva yläpuolelta. Kerromme vastauksen alempana. 

Daily Mail on kertonut kuvan herättäneen paljon keskustelua. Moni onkin myös sitä mieltä, että pariskunnan ikäero on liian suuri, kun miehen tyttäret ovat lähestulkoon samanikäisiä hänen tyttöystävänsä kanssa. 

Joko olet miettinyt, kuka on kuka? Vastaus kuuluu seuravaasti: 

Nainen, joka istuu Gaffneyn vasemmalla puolella on hänen tyttöystävänsä Ward. Miehen oikealla puolella istuvat kaunokaiset sen sijaan ovat hänen tyttäriään. 

Pääset tutustumaan Gaffneyn Instagramiin tästä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat