Kuva: AOP

Taylor Swift kiistää kihlaushuhut - Hiddleston suunnittelee kosintaa?

18.07.2016 09:45 - Pauliina Jokinen

Laulaja Taylor Swiftin nopeasti edennyt suhde näyttelijä Tom Hiddlestonin kanssa on herättänyt epäilyksiä myös pikaisesta avioitumisesta.

Laulaja Taylor Swiftin ja näyttelijä Tom Hiddlestonin suhde on edennyt pikakelauksella viimeisten viikkojen aikana. Ensimmäisen kerran kaksikko nähtiin yhdessä Met-gaalassa toukokuun alussa. vielä tuolloin Swift seurusteli dj Calvin Harrisin kanssa.

Sittemmin Harrisista eronnut Swift on seurustellut jo useamman viikon Hiddlestonin kanssa. Tuona aikana molemmat ovat tavanneet toistensa perheet ja ystävät.

Parin suhteen tilasta onkin spekuloitu ja kaksikon on epäilty jopa miettineen avioitumista pika-aikataululla. 26-vuotiaan laulajan ja 35-vuotiaan näyttelijän on huhuttu kihlautuneen.

Parhaillaan pari on matkalla Australiassa ja häiden on uskottu tapahtuvan matkana aikana. Kaksikon lähipiiri kuitenkin kiistää huhut.

- He eivät ole kihloissa, Swiftin lähipiiristä kerrottiin Daily Mailille.

Hiddlestonin on kuitenkin kerrottu suunnittelevan kosintaa ennemmin kuin myöhemmin. Lähipiirin mukaan rakastunut pari on keskustellut asiasta vakavasti.

- Tom on puhunut asiasta Taylorin kanssa, parin lähipiiristä kerrotaan.

- Taylor vastaisi ilman muuta kyllä, lähipiiri uskoo.

Lue myös: Lewis Hamilton iski laulajakaunottaren

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat