Kuva: YouTube

Muistatko räppäri Nellyn? Syy laastariin miehen poskessa selvisi

03.11.2016 23:15 - Mika Parikka

Nelly muistetaan 2000-luvun alkupuolen hiteistään Hot In Here sekä Kelly Rowlandin kanssa tehdystä Dilemmasta.

Muusikoille on tärkeää erottua joukosta. Yleensä paras tapa erottua on tehdä yksinkertaisesti hyvää musiikkia, mutta myös ulkoiset seikat ratkaisevat. 2000-luvun alkupuolella kovassa suosiossa ollut Nelly ratkaisi ongelman pitämällä laastaria poskessaan. Siitä tuli nopeasti miehen tavaramerkki.

Laastarille myös naureskeltiin, sillä se oli varsin absurdin näköinen. Mutta miksi mies sitä ylipäätän piti? Oliko hänellä kenties ikuinen haava tai finni poskessa? Ei suinkaan. Alun perin mies laittoi laastarin peittämään koripallossa tullutta vammaa. Vaikka vamma parani, mies jatkoi laastarin käyttämistä räppäri City Spudin, eli Lavell Webbin kunniaksi. Webb kuullaan esimerkiksi Nellyn kappaleella Ride Wit Me.

Nellyn mukaan Webb istui 10-vuotisen vankilatuomion ryöstöstä, mutta oli syytön. Miehen mukaan aina, kun Webb näki Nellyn telkkarissa laastari poskessaan, hän tiesi Nellyn tekevän sen hänen vuokseen. 

Webb pääsi vapaaksi vuonna 2008, eikä Nellylläkään ole sen koommin laastaria enää nähty. Laastarille löytyi siis looginen selitys.

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Kulttiräppäri Nelly ajautui rahavaikeuksiin - fanien pelastusyrityksestä netti-ilmiö

Lue myös: Drake Eminemistä: "Kaikkien aikojen paras räppäri"

Kilpailut

Uusimmat