Kuva: Splash

Gilmoren tytöt -kaunotar Lauren Graham rakkaastaan: "Hän on lempi-ihmiseni maailmassa"

18.11.2016 19:15 - Elisa Jalasjoki

Grahamin mukaan kollegan kanssa on helppo seurustella, koska heillä on ikään kuin yhteinen kieli.

Näyttelijä Lauren Graham, 49, koki yllätyksen kuvatessaan vuonna 2010 ilmestynyttä perhedraama Parenthoodia. Tähti tapasi kuvauksissa vastanäyttelijänsä Peter Krausen, 51, ja ennen pitkää pariskunta alkoi tapailla. 

29. marraskuuta julkaistavassa kirjassaan, Talking as Fast as I Can Graham kertoo muun muassa suhteensa alkutaipaleesta. 

"Olemme sen ikäisiä, että varmasti meistä molemmat ovat kokeneet työpaikkaromanssin, joka teki lopulta työpaikalla olemisesta mahdotonta. Lopulta kuitenkin varovaisuutemme antoi periksi, ja suhteemme ikään kuin vain tapahtui", Graham kirjoittaa.

Nykypäivänä pariskunta jakaa yhdessä asunnon Los Angelesissa. Graham on kertonut, että heidän pitkän suhteensa salaisuus on yksinkertainen: kommunikointi. 

- Hän on lempi-ihmiseni maailmassa, jolle puhua. Hän saa minut aina nauramaan. Peter on todella, todella hauska, Graham kertoi People-lehdelle. 

Tähden mukaan toisen näyttelijän kanssa asuminen on kätevää, sillä lähellä on aina joku, joka ymmärtää Hollywood-elämää. 

- On usein vaikea selittää ihmisille, että näin hienolla työllä on varjopuolensa. Meillä on Peterin kanssa ikään kuin yhteinen kieli, mikä helpottaa asioita. 

Katso kuva pariskunnasta alta.

(kuva: Splash)

Alkujaan Graham tuli tunnetuksi tv-sarjasta Gilmoren tytöt. Sarja saa toivotun jatkonsa viikon päästä perjataina, kun Gilmore Girls: A Year in the Life ilmestyy yksinoikeudella Netflixiin. Kyseessä on sarjan kahdeksas tuotantokausi, joka koostuu neljästä 90 minuutin jaksosta. 

Lähde: People

Lue myös: Gilmoren tytöt -sarjan kaunottaret lumosivat punaisella matolla - katso upeat kuvat kaksikosta

Lue myös: Muistatko vielä Gilmoren tytöt -sarjassa hurmanneen Jessin? Katso, miltä hän näyttää nyt

Lue myös: Gilmoren tytöt palaa! Katso tiiseristä, miltä tähdet näyttävät nykyään

Kilpailut

Uusimmat