Kuva: AOP

Star Wars -tähti passitettiin painonpudotusleirille ennen kuvauksia: He halusivat vain osan minusta

23.11.2016 14:30 - Elisa Jalasjoki

Carrie Fisherin käskettiin pudottaa painoaan ennen ensimmäisen, sekä viimeisimmän osan kuvausten alkamista.

Legendaarisena Prinsessa Leiana tunnettu näyttelijä Carrie Fisher, 60, paljasti taannoin The Late Show -ohjelmassa, että hänet lähetettiin painonpudotusleirille jo ennen kuin Star Wars -elokuvia alettiin kuvata. 

Fisher kertoo, että ennen kuin 1977 ilmestyneen ensimmäisen osan kuvaukset alkoivat, hän sai kuulla olevansa liian pyöreä rooliinsa. 

- He käskivät minun pudottaa muutaman kilon verran ennen kuvauksia. Ihmiset haluavat aina palkata vain osan minusta, eivät koskaan koko pakettia, Fisher tilittää. 

- Ulkomuotoani kuvaillaan ensimmäisessä elokuvassa vauvanpyöreäksi. Itsekin haluaisin sanoa niin, mutta uskon että olin vain pyöreä. Siksi lähdin painonpudotusleirille. 

Fisher kertoo, että hänen täytyi pudottaa painoaan myös ennen sarjan uusimman osan, Star Wars: The Force Awakens, kuvauksia varten. 

- Mikään ei muutu. Työskentelen alalla, jossa ainoa asia jolla on väliä, on ihmisten ulkonäkö ja paino. Se on minusta hullua. He voisivat yhtä hyvin käskeä minua nuorentumaan. 

- En myöskään pidä siitä, että kun pudotan painoa, oloni paranee. En ole silloin se, kuka oikeasti olen, Fisher selittää. 

Tähti julkaisi syksyllä kirjan, joka kantaa nimeä The Princess Diarist. Kirja pohjautuu Fisherin päiväkirjamerkintöihin ajalta, jolloin he kuvasivat elokuvia. 

Katso alta kuva, jossa Fisher poseeraa roolihahmostaan tehdyn vahanuken vierellä. 

(kuva: AOP)

Lähde: Dailymail

Lue myös: Legendaarinen Star Wars -näyttelijätär harmittelee: "En tiennyt olevani seksisymboli"

Lue myös: Star Wars -tähti järkyttää - haluaa lävistää koiransa kielen

Kilpailut

Uusimmat