Kuva: Splash

Sisäpiiriläiset paljastivat julkkismaailman pahimmat diivailijat: "Ei suostu katsomaan edes silmiin"

16.12.2016 22:45 - Rea Tallgren

Esimerkiksi Jessica Alba saa tylyä palautetta hänen kanssaan työskennelleiltä.

Daily Mail on kirjoittanut paljastusjutun julkkismaailman pahimmista diivailijoista. Lehti kertoo haastatelleensa nimettömänä toimittajia, assistentteja ja tapahtumajärjestäjiä, joilla on omakohtaista kokemusta maailmantähtien käytöksestä. 

Yksi noottia osakseen saavista tähdistä on näyttelijäkaunotar Jessica Alba, jonka on kerrottu vievän varautuneisuuden uudelle asteelle. 35-vuotias näyttelijäkaunotar ei sisäpiiriläisten mukaan suostu katsomaan toimittajia silmiin. 

(kuva: AOP)

Lady Gagan, 30, kerrotaan suostuvan juomaan vain antiikkisista kahvikupeista.

(kuva: AOP)

Huippumalli Elle Macphersonin taasen kerrotaan olevan aina todella kohtelias, mutta silti vaativan saada tarkistaa televisiohaastatteluissa kaikkien kameroiden kulmat, jotta ne eivät vahingossakaan esittäisi 52-vuotiasta naista epäedullisessa valossa. 

(kuva: AOP)

Ja valosta puheenollen, laulaja Ariana Granden, 23, kerrotaan vaativan monissa televisiokuvauksissa, että luonnonvaloa ei saa käyttää, ja häntä saa kuvata ainoastaan vasemmalta. 

(kuva: AOP)

Kelly Osbournen, 32, on usein huhuttu diivailevan esimerkiksi kuvauksissa ja tuoreet haastattelut sisäpiirin keskuudessa vahvistavat asian. Naisen kerrotaan muun muassa kieltäneen kaikilla paikallaolleilta purkan syömisen, koska "ääni ärsyttää häntä". Lisäksi Osbournen kerrotaan hyppyttäneen meikkaajia mielensä mukaan ja vaatineen, että häntä ei missään nimessä häiritä hänen ollessaan pukuhuoneessaan. 

(kuva: AOP)

Vaikka yllä kerrotut asiat ovat ainoastaan toisen käden tietoa, on yksi ihminen uskaltanut puhua julkkiskollegan diivailusta omilla kasvoillaan. Laulaja Adam Lambert, 34, kertoo Australian X Factoria hänen kanssaan tuomaroineen Iggy Azalean, 26, olleen "todellinen diiva". Mies sanoi haastattelussa suorasukaisesti, että kukaan työryhmästä ei esimerkiksi voinut koskaan olla varma siitä, saapuisiko Azalea paikalle ajoissa. Lisäksi Lambert kertoi räppärikaunottaren käytöksen olevan todella arvaamatonta. 

(kuva: Splash)

(kuva: AOP)

Lue myös: Julkkiskaunottaret hehkuivat hyväntekeväisyysgaalan punaisella matolla - katso

Lue myös: Upea Jessica Alba: "Minun ei tarvitse kuntoilla näyttääkseni tältä"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat