Playboy-äiti antoi yksisarvishoidon suosikkijuontajalle - "Selvästi oli tullut tyyppejä paikalle"

02.02.2017 14:45 - Senja Rapila

Radio Novan juontaja Aki Linnanahde pääsi Radio Novan Aamun lähetyksessä Playboy-äiti Susanna Tannin energiahoitoon.

Hiljan uutisoitiin, että Playboy-äitinä tunnettu Susanna Tanni kertoi Ilta-Sanomille työskentelevänsä nykyään yksisarvishoitajana. Kun Radio Novan Aamun juontajat soittivat Tannille ja kyselivät tästä uudesta työstä, sopivat he puhelun ohella, että Tanni tulisi suorittamaan energiahoidon juontaja Aki Linnanahteelle.

Linnanahde oli Tannin yksisarvishoidossa alkuviikosta yhteensä 40 minuuttia ja hoito suoritettiin suljetussa, kynttilöillä ja kukkasilla täytetyssä studiossa. Linnanahteen juontajapari Minna Kuukka raportoi hoitoa lähetyksessä muun muassa seuraavasti: 

- Tunnelma on ollut jotenkin sellainen harras, että sinne ei ole jotenkin nyt päässyt väliin huutelemaan, Kuukka kertoi.

Susanna Tanni antamassa yksisarvishoitoa Akille. (kuva: Senja Rapila)

Hoidon jälkeen Aki kertoi Minnalle muun muassa sen, että hoito rentoutti häntä. Myös Tanni koki, että hoito oli onnistunut.

- Ensinnäkin tämä oli todella vahva ja voimakas, ja olen todella aika yllättynyt ja kiitollinenkin, että tuntui tämä näin vahvasti. Täällä oli selvästi tullut sinua varten tyyppejä paikalle, ja se ensimmäinen ajatus mikä kanavoitui läpi, että vihdoinkin, siinähän sä nyt oot. Että selvästi tämä oli Aki ihan sinua varten tänne järjestetty, Tanni kertoi hoidon jälkeen.

- Olet valtava olento, minun tekee mieli sanoa. Olet valtava maskuliininen voima. Oikea käteni, en tiedä huomasitko, mutta oikea käteni tärisi suurimman osan aikaa kun kanavoin sinulle energiaa. Se johtui ihan siitä energiasta, mikä kanavoitui lävitseni sinulle.

Radio Novan Aamun juontaja Aki Linnanahde. (kuva: Mikko Räsänen)

Minna hämmästeli myös, mitä Tanni tarkoitti "tyypeillä", jotka tulivat Akia varten paikalle.

- Siis erilaisia vahvoja energioita, valoenergioita ja yksisarvisia. Ja muutama muukin tyyppi.

- Ihan niitä en kyllä löytänyt, mutta haluaisin sinut Susanna vetämään minulle sellaista unikoulua, koska en pysty nukkumaan esimerkiksi päiväunia. Nyt olin kolmessa minuutissa aivan niin, että olisin voinut nukahtaa tähän. Tunnelma oli niin harras.

Kuuntele yksisarvishoidon jälkeiset tunnelmat tämän artikkelin alusta.

Koosteen aamusta voit kuunnella täältä.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka Radio Novassa arkisin klo 6-10. Seuraa heitä Radio Novan Aamun Facebook-sivulla, jonka löydät täältä.

Lue myös: Suomalainen Playboy-äiti Susanna Tanni: Julkisuudessa ei ole mitään negatiivista

Kilpailut

Uusimmat