Kuva: AOP

Millainen olisi Kaunotar ja hirviö -elokuva Justin Bieberin kappaleilla? Katso huikea video

18.03.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Taidokkaasti toteutetussa Beauty and the Bieber -videossa klassikkosatu kohtaa Justin Bieberin hittikappaleet.

Kaunotar ja hirviö -huuma on nyt kuumimmillaan. Eilen perjantaina ensi-iltansa sai Disneyn uusi versio Kaunotar ja hirviö -klassikkosadusta, ja eilen päivänvalon näki myös hieman erilainen versio Kaunottaresta ja hirviöstä YouTubessa.

Pattycake Productions -videoyhtiön tekemässä kunnianhimoisessa videossa Kaunottaren ja hirviön satuun on yhdistetty pop-tähti Justin Bieberin kappaleita tarinaa ryydittämään. Videolla kuullaan muun muassa pätkiä kappaleista Baby, Love Yourself, I’ll Show You ja luonnollisesti myös Beauty and the Beatista on otettu katkelma mukaan.

Videon idean takana on kaksikko Layne Stein ja Tony Wakim, jotka käyttivät videon työstämiseen viisi ja puoli kuukautta.

- Huomasimme, että Bieberillä on kappale nimeltään Beauty and the Beat. Sitten huomasimme, että monet hänen kappaleistaan sopivat Kaunottaren ja hirviön kertomukseen, Wakim kertoo Huffington Postille.

Stein ja Wakim ovat tehneet aiemmin vastaavia musikaalivideoita muun muassa yhdistäen Taylor Swiftin kappaleita Tuhkimo-satuun ja Britney Spearsin kappaleita Lumikki-satuun.

Katso taidokkaasti toteutettu Beauty and the Bieber -video alta:

Lue myös: Kaunotar ja hirviö -elokuvassa monta yllätystä - varo juonipaljastuksia!

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat