Kuva: YouTube

Kendall Jenner avautuu: Jouduin vainoajan uhriksi!

24.03.2017 21:45 - Erica Alaluusua

Kendall Jenner avautuu Kardashianit-ohjelmassa hyytävästä kohtauksesta, jonka myötä hän hankki vainoajalleen lähestymiskiellon.

Malli ja televisiopersoona Kendall Jenner, 21, on saanut osansa julkisuuden varjopuolista. Kardashianit-ohjelmasta tunnettu neito on kävellyt monia kertoja huippumerkkien catwalkeilla. Jenner on myös äärimmäisen seurattu henkilö, Instagramissa hänellä on yli 77 miljoonaa seuraajaa. 

Nyt Jenner kuitenkin paljastaa kohtauksen julkisuuden ikävästä osuudesta. Kardashianit-ohjelman jaksossa hän kertoo hirvittävästä kokemuksestaan vainoajansa kanssa, joka onnistui livahtamaan hänen kotipihalleen. 

Tulin eräänä iltana kotiini, kun kotikatuni varrella istuskeli mies. Mietin, että onpas omituista. Ajoin portista kotipihaani, ja näin portin sulkeutuvan. Sammutin autoni, ja aloin kerätä tavaroitani autosta. Olin juuri avaamassa autoni ovea, kun katsoin taustapeilistäni, ja näin kadulla seisoneen miehen autoni takana, Jenner kertoo ja jatkaa:

- Kerroin, että hänen tulisi lähteä. Soitin yhdelle ystävistäni välittömästi, itkin ja nyyhkytin. Mies vain hakkasi ikkunaani ja huusi minulle. Sain viimein peruutettua autoni ja pääsin portilleni. Kun lähdin, hän lähti yhtäkkiä juoksemaan perääni.

Viime syksynä tapahtunut välikohtaus aiheutti sen, että Jenner päätyi tiukentamaan turvatoimiaan. Mies pidätettiin, ja Jenner hankki miehelle myös lähestymiskiellon. 

Jenner joutui valitettavasti hiljattain myös ryöstön uhriksi, juttuun pääset tästä.

Lue myös: Kendall Jenner rikkoi hiljaisuuden - kertoi syyn Instagram-tilin poistoon

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat