Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Jauhojen avulla suuremmat rinnat: Jannika B paljasti nuoruutensa hämmentävät kokeilut

12.07.2017 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jannika B:tä kuullaan KISSillä koko viikon ajan.

Jannika B on ottanut kesäksi uuden haasteen ja häntä kuullaan viikon ajan KISS-kanavan iltapäivissä. Mielenkiintoisten tarinoiden lomassa Jannika intoutui kertomaan uskomuksista, joita hän kohtasi nuorena.

Yksi niistä liittyy vahvasti vaiheeseen, jolloin Jannika ystävänsä kanssa toivoi rintojen hiukan kasvavan.

- Oltiin ala-asteella ja olimme ystäväni kanssa jostain lukeneet, että jos haluaa rintojen kasvavan, kannattaa syödä jauhoja. Sitä sitten kokeilimme, mutta kuten jokainen voi jostain kuvasta käydä katsomassa, niin se ei toimi, Jannika nauraa kertoessaan tarinaa KISSin Jenni Haapalalle.

Kyseinen jauhoniksi ei kuitenkaan ole ainut outo vinkki, joka Jannikan silmiin on vuosien saatossa osunut. Eräs niistä liittyy vahvasti naisen genitaalia-alueeseen, ja ennen kaikkea sen tuoksuun.

- Jostain olen joskus lukenut, että jos nainen hieroo oman vaginan tuoksua niskaan, niin se saa miehet kiinnostumaan. Siinä tuoksussa vaan on jotain mikä vetää miehiä puoleensa.

Kyseistä neuvoa Jannika ei kuitenkaan päätynyt kokeilemaan, mutta sen sijaan kauneudenhoidossa on ollut kokeilussa muun muassa erikoinen mustapäidenpoistokeino.

- Se on tällainen luontainen menetelmä, jossa kananmunanvalkuaisia sivellään vanulapun avulla kohtiin, joissa mustapäitä on. Sen annetaan sitten kuivua ja sitten kun ne laput ottaa pois, sen pitäisi poistaa myös ne mustapäät.

- Mun tekniikka tosin saattoi olla väärä. Dippasin liikaa siihen mukaan ja sen kuivuminen ois kestänyt ikuisuuden. Ihan täysin en siis osaa sanoa, että toimiiko, mutta aion kokeilla uudelleen.

Jannika B:n tarinoita voit kuunnella KISSin taajuudella perjaintaihin saakka. Hän on äänessä Jenni Haapalan kanssa 15-18.

Voice.fi, Kiss ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Yksinäisyydestä laulava Jannika B: "Silloin olin todella yksin ajatusteni ja pelkojeni kanssa"

Kilpailut

Uusimmat