Kuva: Senja Rapila

Räppäri Tuomas Kauhasen sometilitys: "Häpeän työtäni ja itseäni"

31.10.2017 08:07 - Anna Hopi

Kauhanen julkaisi Facebookissa tunteikkaan viestin, jossa totesi epäonnistuneensa muusikon työssään.

Jokainen artisti kokee urallaan nousu- ja laskusuhdanteita. Nyt räppäri Tuomas Kauhanen on julkaissut Facebookissaan kirjoituksen, jossa sanoo epäonnistuneensa työssään. Hän julkaisi kuukausi sitten Sun keho on tarina -singlen, joka ei ole Kauhasen mukaan menestynyt tarpeeksi hyvin. Rap-artisti tilittää viestissään tuntemuksiaan.

"Tiedättekö sen kun tuntuu siltä että on epäonnistunut?" Kauhanen aloittaa.

"Mä julkaisin reilu kuukausi sitten biisin joka ei vaan oikein tuntunut uppoavan mun yleisöön ja mä huomasin ekaa kertaa häpeäväni mun työtä ja sitä kautta itseäni. Häpeävän biisiä minkä mä kirjoitin mulle rakkaasta ihmisestä ja jonka tein äärimmäisten lahjakkaiden tyyppien kanssa. Ja vain koska se ei ollut kaupallinen menestys mä koin että mä olen artistina epäonnistunut."


Kauhanen kritisoi viihdealan ja artistien jatkuvaa "haippia", ja sitä että ammatin valoisia puolia korostetaan jatkuvasti.

"Todellisuus on välillä tätä. Mä teen työtä jota mä rakastan, mutta välillä se lyö maahan ja kovaa. Ja silloin ei auta kun ottaa kynä kauniiseen käteen ja aloittaa alusta."

Lue myös: Räppäri Tuomas Kauhanen löysi rakkauden - kertoo suhteesta uudella kappaleella

Kilpailut

Uusimmat