Kuva: AOP

Smallville-sarjan tähden syytetään kuuluvan oudon seksikultin johtoon

09.11.2017 11:45 - Karoliina Kotala

Suositun Smallville-sarjan ympärillä kuohuu, kun yksi suosikkisarjan tähdistä on hämmentävien syytösten kohteena.

Suomessakin pitkään esitetty Smallville-sarja on jo aikaa sitten tullut päätökseen, mutta nyt sarja on noussut otsikoihin erikoisesta syystä. Kymmenen kautta esitettyä Smallville-sarjaa tähdittäneen Allison Mackin nimittäin huhutaan olevan osa mysteeristä kulttia. Mack esitti Clark Kentin elämää ennen Teräsmies-vuosiaan kuvanneessa sarjassa Kentin ystävää Chloe Sullivania.

NXIVM-nimeä kantavasta järjestöstä uutisoitiin New York Timesin toimesta, joka esitteli ennen kaikkea kyseisen ryhmän salaisen sisarkunnan nimeltään DOS, joka koostui osasta NXIVM:n naisjäseniä. New York Timesin mukaan DOS arvostelee naisjäseniään rajusti, pitää heitä tarvittaessa nälkäkuureilla ja jopa pahoinpitelee heitä, jos he eivät saa värvättyä joukkoonsa uusia jäseniä eli ”orjia”. DOSin jäsenet on myös merkitty polttomerkeillä (kuvat polttomerkeistä löydät täältä).

Kultista irtautuneiden henkilöiden mukaan mahdollisuutta liittyä DOSiin tarjotaan vain NXIVM:n lojaaleimmille jäsenille. DOSin sanotaan myös toimivan orja-isäntä-periaatteella ja Mack on hierarkian korkeimmalla huipulla heti kultin perustajan Keith Ranieren jälkeen. DOSin jäsenten on pysyttävä tiukalla dieetillä, koska Ranier pitää vain laihoista naisista. Jäsenten on myös aina vastattava välittömästi johtajiensa viesteihin ja puheluihn tai he saavat fyysisen rangaistuksen. Kuuliaisimmilla naisilla puolestaan on mahdollisuus päästä osaksi Ranieren haaremia, jossa Mackin kerrotaan olevan korkeimmassa asemassa.

Itse kultti pitää itseään self-help-järjestönä, joka tarjoaa muun muassa kursseja siitä, kuinka menestyä elämässä. Ryhmän entinen edustaja Frank Parlato avautui Mackin roolista osana kulttia blogissaan. Parlato itse sai omien sanojensa mukaan potkut kultista alettuaan omatoimisesti tutkia ryhmän talousasioita.

NXIVM on kommentoinut kultti-huhuja kieltämällä kaiken. Mack puolestaan ei ole ottanut kantaa huhuihin, mutta on ollut vuosien saatossa avoin osallisuudestaan NXIVM-järjestöön. Mack näyttäisi myös jättäneen näyttelemisen, tähden viimeisin roolityö oli vuonna 2015.

Alla kuva Smallvillen päätähdistä:

(kuva: AOP)

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat