Kuva: Getty Images

Naiset voittavat julkkisparien tulovertailussa - Beyoncé tienaa kaksi kertaa enemmän kuin Jay Z

08.03.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Myös Kim Kardashian tienaa enemmän kuin miehensä Kanye West.

Ennen vanhaan oletettiin, että perheessä mies on se, joka tuo elannon pöytään. Näin ei ole enää, ja tämä näkyy myös maailman kuumimmissa julkkispareissa. Monien kuuluisimpien julkkisparien naiset tienaavat enemmän kuin heidän miehensä, kirjoittaa Metro.co.uk naistenpäivän kunniaksi.

Esimerkiksi Kim Kardashianilla on melkein kolminkertaiset vuositulot kuin hänen miehellään Kanye Westillä. Tosi-tv-kaunotar ja bisnesnainen tienaa vuodessa noin 36 miljoonaa euroa, kun räppäri ja muotiyrittäjä West tienaa noin 14 miljoonaa euroa.

(kuva: Getty Images)

Beyoncé ja Jay Z ovat musiikin ökyrikas pariskunta, ja myös heidän kohdallaan nainen vie voiton tuloissa. Beyoncén vuositulot ovat käsittämättömät 85 miljoonaa euroa, kun taas Jay Z tienaa yli puolet vähemmän, noin 37 miljoonaa euroa.

Laulaja Jennifer Lopez tienaa noin kaksinkertaisesti verrattuna miesystäväänsä baseballpelaaja Alex Rodrigueziin. Lopezin vuositulot ovat noin 30 miljoonaa euroa, kun taas Rodriguez tienaa vuodessa noin 17 miljoonaa.

(kuva: Getty Images)

Tuoreilla vanhemmilla Kylie Jennerillä ja räppäri Travis Scottilla tulojen ero on valtavan suuri. Jenner tienaa noin 50 kertaa enemmän kuin Scott. Jennerin vuositulot ovat 33 miljoonan euron luokkaa.

(kuva: Getty Images)

Lue myös: Kuinka nopeasti Kim Kardashian tienaa vuoden palkkasi? Laskuri kertoo hurjan totuuden

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat