Kuva: Getty Images

Laulajatähti menetti kontrollin leikkauksen jälkeen - "Luulin olevani hullu ja kuolevani pian"

19.03.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Brittilaulaja Meghan Trainor kävi läpi rankkoja asioita, joista hän toipuu vielä tänäkin päivänä.

Brittiläinen laulajatähti, Meghan Trainor, 24, on avautunut hänen ääniongelmistaan Daily Mail -julkaisulle. Trainor joutui käymään läpi leikkauksia, joiden avulla hänen äänihuultensa toimintaa parannettaisiin. Nainen sanoo, että aikakausi oli hänen elämänsä synkintä. 

Trainorin mukaan hänelle tehtiin leikkauksia vuonna 2015 ja 2016, jonka jälkeen hän kärsi masennuksesta. Laulaja ei voinut levätä kunnolla, koska hän pelkäsi ettei tule heräämään aamulla. 

- Leikkauksen jälkeen olin todella masentunut. Pelkäsin, että olen kirottu ja demonit hyökkäävät kimppuuni. Olin varma, että tulen kuolemaan, hän kertaa kokemustaan. 

- Luulin todellakin, että olen tullut hulluksi ja minulla on skitsofrenia, Trainor kertoo. 

All About that Bass -hitistään Suomessakin tunnetuksi tullut Trainor sanoo, että asiaan vaikutti se, ettei hän pystynyt puhumaan pitkään aikaan. 

- Kaikki ajatukset olivat pääni sisällä enkä päässyt purkamaan niitä ulos. Se oli minulle todella epäterveellistä, hän sanoo. 

Nyt laulaja on toipumassa kokemuksestaan lääkäreiden ja terapian avulla. Hän myöntää, että toipuminen ei ole ollut helppo prosessi. 

Lue myös: Laulajatähdelle karu viesti Grammy-voiton jälkeen: "Senkin läski lehmä..."

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat