Kuva: Getty Images

Kuuluisan muotisuunnittelijan itsemurhasta lisätietoa - jätti viestin teini-ikäiselle tyttärelleen

06.06.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Muun muassa herttuatar Catherinen yksi lempisuunnittelijoista löydettiin hirttäytyneenä asunnostaan eilen.

Eilen saatiin ikäviä uutisia muotirintamalta, kun tunnettu new yorkilaisen muotisuunnittelijan, Kate Spaden, 55, kerrottiin kuolleen. Kuolinsyyksi paljastui lehtitietojen mukaan itsemurha. Nyt naisen surun murtama sisar on paljastanut naisen kärsineen jo pitkään mielenterveysongelmista. 

Spaden perhe on kertonut, että uutinen itsemurhasta tuli heille täytenä yllätyksenä. Sisaren mukaan Spade oli liian peloissaan hakeakseen apua mielenterveysongelmiin, koska pelkäsi sen vaikuttavan hänen brändiinsä. 

- Mutta joskus sinä et vain voi pelastaa jotain ihmistä, jos tämä ei sitä halua, sisar, Reta Saffo kertoi Daily Mail -julkaisulle. 

Nainen oli jättänyt teini-ikäiselle tyttärelleen viestin ennen hirttäytymistään. Spade oli kirjoittanut rakastaneensa aina tytärtään ja sanoneensa, ettei tapahtunut ollut mitenkään 13-vuotiaan tyttären syytä. 

Useat julkisuuden henkilöt ovat kertoneet suruvalittelunsa Spaden perheelle ja läheisille. Naisen suunnittelevat käsilaukut olivat muun muassa laulaja Taylor Swiftin, herttuatar Catherinen sekä Sarah Jessica Parkerin suosiossa. 

Lue myös: Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld lanseeraa omaa nimeään kantavan hotelliketjun

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat