Kuva: Getty Images

One Direction -tähti erosi 10 vuotta vanhemmasta naisystävästään - "Tämä on ollut hankala päätös"

02.07.2018 10:15 - Iiro Myllymäki

Liam Payne ja Cheryl olivat yhdessä kahden ja puolen vuoden ajan.

One Direction -yhtyeestä tunnettu Liam Payne, 24, on eronnut naisystävästään laulaja Cheryl Tweedysta, 35. Pari on ilmoittanut erostaan julkaisemalla saman Twitter-päivityksen tahoillaan. Pariskunta ehti olla yhdessä kaksi ja puoli vuotta. Parilla on reilun vuoden ikäinen Bear-poika.

”Cheryl ja minä joudumme suruksemme kertomaan, että olemme päättäneet erota. Tämä on ollut hankala päätös. Rakastamme edelleen toisiamme perheenjäseninä. Bear on meille kaikki kaikessa. Toivomme, että kunnioitatte hänen yksityisyyttään, kun käymme tätä tilannetta läpi yhdessä”, Liam Payne kirjoittaa Twitterissä.

Kaksikon fanit ovat ottaneet uutisen raskain mielin vastaan. Monet ovat jakaneet päivitysten Twitter-kommenteissa itkuisia gif-animaatioita ja ilmaisseet rakkautensa ex-paria kohtaan.

Kaikki kääntyy vielä hyväksi. Rakastamme sinua, Liam”, on yksi lohduttanut.

Sydämeni on särkynyt”, on toinen kommentoinut.

Tämä on niin surullista, mutta olemme aina tukenasi, Liam”, on myös kirjoitettu.

Cheryl ja Liam Payne julkistivat suhteensa loppuvuodesta 2015, mutta ensimmäisen kerran he tapasivat jo vuonna 2008. Tuolloin Cheryl toimi X Factor -ohjelman tuomarina, ja Liam Payne osallistui ohjelmaan. One Direction muodostettiin tuon X Factor -kauden aikana, ja Liam Paynen matka tähtiin alkoi. Parin ympärillä pyöri erohuhuja aiemmin tänä vuonna. Tuolloin uutisoitiin, että pari on onnistunut järjestämään liian vähän yhteistä aikaa Liam Paynen työkiireiden vuoksi. Maaliskuussa Liam Payne myönsi haastattelussa, että parilla on ongelmia suhteessaan.

Lue myös: Laulajapari hämmensi kertomalla turvasanansa gaalassa - antoivat erohuhuille kyytiä

Lähteet: Mirror, BBC

Kilpailut

Uusimmat