Muusikkokomistus teki osuvan huomion Justin Bieberin ja Hailey Baldwinin muhinointikuvasta

16.07.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

John Mayer on yksi monista, jotka ovat kommentoineet kihlaparista porealtaassa otettua kuvaa.

Hiljattain kihloihin menneet Justin Bieber, 24, ja Hailey Baldwin, 21, eivät epäröi näyttää onneaan koko maailmalle. Tästä yhtenä esimerkkinä toimii Bieberin jakama kuva, jossa hän ja Baldwin suutelevat intohimoisesti porealtaassa. Mies jakoi otoksen Instagramissa, ja kuvalla on huimat yli 8,6 miljoonaa tykkäystä. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kirjoitimme aiemmin fanien reaktiosta hellään kuvaan. Monet ihastuivat siihen, miten onnelliselta pari vaikuttaa yhdessä. Kuvan kommentoijien joukossa on myös yhdysvaltalaismuusikko John Mayer, 40, mutta hän teki kuvasta huomion, joka ei millään tasolla liittynyt pariskunnan onnellisuuteen tai suloisuuteen. Mayer nimittäin alkoi pohtia, miltä on mahtanut tuntua olla kyseisen otoksen valokuvaaja.

”Tuossa on mielenkiintoinen dynamiikka kuvaajan kanssa. Hän varmaankin tuntee olonsa todelliseksi kolmanneksi pyöräksi. Näen hyvin paljon itseäni tuossa poreallaskuvaajassa. Kuvitelkaa, miltä tuntuisi olla porealtaassa työasioissa”, Mayer kirjoittaa kieli poskessa.

John Mayer (kuva: Getty Images)

Kuvan ottaneesta henkilöstä ja hänen tuntemuksistaan ei ole selvyyttä, mutta yksi asia on varmaa. John Mayerin kommentin jälkeen poreallaskuvaa ei enää pysty katsomaan samalla tavalla kuin ennen.

Lue myös: Justin Bieber jakoi nolon videon kihlatustaan Hailey Baldwinista - "Hän ei tykkää tästä"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat