Kuva: Getty Images

Julkkisten personal trainer paljastaa upean vartalonsa salaisuuden - syö silti suklaata päivittäin

08.08.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Tracy Anderson on piiskannut muun muassa Kim Kardashianin huippukuntoon.

Australialainen personal trainer Tracy Anderson, 43, on se henkilö, jolle julkisuuden henkilöt soittavat siinä vaiheessa, kun he haluavat päästä elämänsä kuntoon Anderson on nyt itse paljastanut Daily Mail -julkaisulle, miten hän pitää upean vartalonsa kunnossa. Nainen on ohjannut muun muassa Kim Kardashiania, Gwyneth Paltrowta sekä Madonnaa

Nainen ei pidä itseään nälkäkuurilla vaan kertoo syövänsä jopa joka päivä suklaata jälkiruuaksi. Sen sijaan Anderson keskittyy syömään luomuruokaa ja välttämään kaikkea prosessoitua ruokaa. 

Tracy Anderson (vas.) on treenauttanut muun muassa Victoria´s Secret -malleja. Oikealla Alessandra Ambrosio. (kuva: Getty images )

- Pakkaan aina mukaani terveellisiä eväitä, jotta nälän yllättäessä minulla ei olisi mitään syytä mennä syömään pikaruokaa, nainen ohjeistaa. 

Yhden lapsen äiti herää aamulla varhain. Hän laittaa tyttärensä kouluun ja aloittaa päivänsä maitokahvilla sekä leivällä, jonka väliin hän on paistanut kananmunan. Aamiaisensa hän lopettaa englantilaiseen muffiniin. 

Päivällä nainen luottaa luomuruokaan. Hänellä on kuitenkin kaksi selvää inhokkia, sushi ja hedelmät. Päivälliseksi hän syö nachoja joiden lisänä on muun muassa kanaa, papuja, tomaattia ja sipulia. 

- Gluteenittomat nachot ovat varmasti eniten prosessoitua ruokaa, jota suostun syömään, hän kertoo. 

Päivälliseksi hän tykkää ottaa salaattia, pihviä ja joskus perunamuusia. Jälkiruuaksi hän sallii itsellleen suklaapatukan. Nainen kertoo, että jos treenaa säännöllisesti, voi helposti sallia itselleen vapaammat rajat ruokavalion suhteen. 

Lue myös: Älä aliarvioi lepopäivien merkitystä - ammattilainen neuvoo toimivan treenirytmin

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat