Anni Uusivirta Me Naisissa: "Haluan näyttää että pystyn kustantamaan elämäni"

09.08.2018 11:11 - Elisa Jalasjoki

Dubaissa asustava kaunotar kertoo Me Naisten -haastattelussa kokeneensa kulttuurierot aluksi haastavina.

Erityisesti mallin- ja juontajanurastaan tunnettu Anni Uusivirta, 32, on tällä hetkellä omaan elämäänsä erityisen tyytyväinen. Yksitoista vuotta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa asunut kaunotar paljastaa kuitenkin, ettei sopeutuminen maan tapoihin ollut alusta asti helppoa. 

"Kun esimerkiksi ostin Dubaissa auton, minulta kysyttiin, miksi kaltaisellani kauniilla naisella ei ole miestä maksamassa autoani. Tuollaiset kommentit suututtavat. Haluan näyttää, että pystyn itse kustantamaan elämäni", Uusivirta kertoo Me Naisten haastattelussa. 

Hän kertoo kohtaavansa vastaavanlaista ihmettelyä myös ravintoloissa, sekä esimerkiksi jopa ostoksilla, maksaessaan laskunsa itse. 

"Arabikulttuurissa on tavallista, ettei nainen käy töissä eikä hänellä ole omaa rahaa", Uusivirta pohtii. 

Suomessa hän kokee naisten tasa-arvon olevan kuitenkin todella pitkällä. 

"Olen kasvanut vahvaksi naiseksi, koska olen Suomesta", kaunotar iloitsee. 

Uusivirta asustaa Dubaissa yhdessä avopuolisonsa, brasilialaisen Leandro Fidelesin kanssa. Haastattelussa Uusivirta paljastaa miehen usein haikailevan Suomeen, mutta tunnustaa, ettei itse ole asiasta vielä innostunut. 

Tällä hetkellä Uusivirta työskentelee yksityisessä luksuslentoyhtiössä lentoemäntänä. Nainen myös jakaa usein omalla Instagram-tilillään suloisia kuvia itsestään ja rakkaastaan. Muutamia otoksia pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Anni Uusivirta julkaisi kuvan täydellisestä kodistaan

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat