Kuva: Getty Images

Demi Lovato vetäytyy julkisuudesta - perheelläkin rajoitettu tapaamisoikeus

14.08.2018 08:45 - Katariina Auvinen

Lovato on lupautunut käymään läpi hyvin rankan ja pitkällisen vieroitusjakson.

Laulaja Demi Lovato, 25, menetti melkein henkensä kaksi viikkoa sitten, kun hän otti yliannostuksen. Monien lähteiden mukaan aine olisi ollut heroiinia, jonka pauloihin nainen olisi retkahtanut monen vuoden päihteettömyyden jälkeen. 

Hengenlähtö ei ollut kaukana, mutta ensiapuhenkilökunta sai onneksi elvytettyä naisen.Lovato vietti yli viikon sairaalassa, jossa hän kärsi pahoinvoinnista ja korkeasta kuumeesta. Lovaton perheenjäsenet olivat huolissaan tämän voinnista ja heidän mielestään hänen pitäisi jättää julkisuus kokonaan, jotta nainen pääsisi jaloilleen. 

Nyt Lovato on viettänyt yli viikon vieroituksessa, jota hän on päättänyt jatkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Daily Mail -julkaisun mukaan Lovato on perunut kiertueensa ja hän tulee olemaan poissa kuukausia, koska hän keskittyy hyvin tiukkaan vieroitusohjelmaan, joka tarkoittaa, että hän vetäytyy julkisuudesta vähäksi aikaa. 

- Vieroitusohjelma tulee kestämään kuukausia. Demi haluaa saada kaiken mahdollisen avun, jotta hän pysyy erossa huumeista ja alkoholista vieroitusohjelman jälkeen, kertoo lähde. 

Nainen ei ole pitänyt yhteyttä kenenkään vieroitusohjelmansa aikana, koska haluaa keskittyä ainoastaan itseensä. Perheellä ja jopa Lovaton entisellä poikaystävällä on rajoitettu tapaamisoikeus, vaikka pari on erittäin lämpimissä väleissä. 

- Hänen perheensä haluaa varmistaa, että Demillä ei ole mitään ulkopuolisia häiriötekijöitä, joka voisi saada hänen hyvin alkaneen vieroituksensa horjumaan, lähde jatkaa. 

Lue myös: Demi Lovaton äiti ja ystävät haluavat naisen lopettavan uransa - "Se on ainut keino"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat