Kuva: Shutterstock

Tänään tv:ssä: Christa, 21, teki positiivisen raskaustestin 17-vuotiaana - odottaa nyt kolmatta

10.09.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Toisenlaiset teiniäidit -ohjelmassa tutustuaan kymmenen nuoren äidin elämään.

Toisenlaiset äidit -televisiosarjaa tarkastellaan nyt teiniäitien näkökulmasta. Sarja alkoi viime maanantaina ja sen aikana tutustutaan kymmenen nuoren äidin elämään keskellä heidän aikuisuutensa ensiaskelia. 

Tällä kaudella erikoista on se, että äidit pitävät keskenään yhtä tiiviisti. Tarkoituksena on luoda tukiverkosto samassa tilanteessa olevien kanssa. 

Viime maanantaina tutustuttiin 24-vuotiaaseen Jenniin, joka odotti neljättä lastaan. Kaikilla kolmella lapsella oli eri isä. 

Tänään kuullaan Christan, 21, tarina, jonka odottaa jo kolmatta lastaan. Ensimmäinen raskaus toi mukanaan paljon surua, jonka toinen korjasi, mutta miten on kolmannen laita? Sami Kuronen selvittää nuoren naisen tuntemuksia ennen kolmannen lapsen syntymää. 

- Mä olin 17-vuotias, kun tein ensimmäistä kertaa positiivisen raskaustestin. Suunnitelma ei ollut ihan tämä, mutta elämää ei voi ennalta suunnitella, Christa kertoo. 

Nuori nainen on vielä yhdessä kumppaninsa Jaakon kanssa, joka on myös kolmannen lapsen isä. Pari kuitenkin ehti erota ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen, koska Jaakko ei sopeutunut uuteen isän rooliin. Kun Viola-esikoinen täytti vuoden, mies kuitenkin halusi yrittää uudelleen. 

- Jokin se vain veti minut tänne perheen luo takaisin, hän kertoo. 

Haasteensa soppaan luo myös se, että pariskunnan molemmat vanhemmat asuvat hyvin kaukana, eikä lastenhoitoapua meinaa löytyä. 

Seuraavassa jaksossa tutustutaan 17-vuotiaaseen Beaan, joka odottaa toista lastaan. Ensimmäisen lapsen Bea sai ollessaan vasta 14-vuotias.

Lue myös: Keskimmäiset lapset ovat rauhaa rakastavia menestyjiä – samaistutko 5 piirteeseen?

Toisenlaiset teiniäidit
Liv
Klo 20.00

Kilpailut

Uusimmat