Kuva: all over press

Jonah Hill kertoo uudesta harrastuksestaan - taustalla ikäviä kokemuksia

17.01.2019 09:15 - Niki Miettinen

Näytteliijä jakoi itsestään kuvan Instagramissa uuden harrastuksen parissa.

Näyttelijä Jonah Hill, 35, on aloittanut brasilialainen jujutsu -kamppailulajin. Hän kertoo tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että innostui harrastuksesta kaksi kuukautta sitten. Tekstistä käy myös ilmi hänen suhtautumisensa muuttuneen viime vuosina lajia kohtaan.

"Aloitin brasilialaisen jujutsun kaksi kuukautta sitten ja pyrin nyt harjoittelemaan sitä 4-5 kertaa viikossa. Lukiossa ne tyypit, jotka harrastivat jujutsua, pieksivät minua ja ystäviäni aina bileissä, joten en ole ennen pitänyt lajista. Hiljalleen olen kuitenkin huomannut sen olevan kaunis taidemuoto. Nyt 35-vuotiaana yritän päästää irti teiniajan traumoista ja epävarmuuden tunteista. Ei ole mitään nöyryyttävämää kuin saada turpiinsa 12-vuotiaalta ensimmäisen harjoitusviikon aikana", Hill kirjoittaa ja jatkaa:

"Sain tänään ensimmäisen natsan vyöhöni ja tiedän tämän kuulostavan imelältä, mutta on todella siistiä pystyä tekemään asioita, joihin ei ole ikinä kuvitellut kykenevänsä. Kaikki kunnia Sensai Joshille, Clock Work BJJ -salille sekä Anthonylle, joka sai minut innostumaan lajista."

Kuva on kerännyt yli 330 000 tykkäystä sekä tuhansia kommentteja. Suurin osa kommenteista ovat olleet kannustavia sekä lajille tyypillisiä "OSS"-huudahduksia. Huudahdus tarkoittaa esimerkiksi sanoja "hyvä" ja "aloitetaan".

Lue myös: War Dogs -tähden kuntoremontti etenee - fanit villiintyivät miehen ulkonäöstä

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Jonah Hill on kuin eri mies uudessa roolissaan, katso

Lue myös: Julkkikset, joita ei ole tunnistaa 10 vuotta sitten otetuista kuvista - katso

Kilpailut

Uusimmat