Kuva: YouTube

Ryan Reynolds esittää Pikachua uudessa elokuvassa - teki hauskan videon rooliin valmistautumisesta

27.02.2019 14:45 - Niki Miettinen

Näyttelijä vitsaili yrittäneensä laihduttaa 82 kiloa rooliaan varten, kunnes lääkärit puuttuivat hänen dieettiinsä.

Näyttelijäkomistus Ryan Reynolds, 42, julkaisi humoristisen videon YouTube-palvelussa, jossa hän vitsailee, mitä kaikkea tulevan Detective Pikachu -elokuvan roolisuoritus on häneltä vaatinut.

Mies väittää videolla yrittäneensä laihduttaa 82 kiloa, mutta lääkärit estivät häntä jatkamasta laihduttamista. Hän myös vitsailee videossa tuttavalliseen tyyliinsä vanhemmuuden vastuiden välttelystä.

Reynolds ja hänen vaimonsa näyttelijä Blake Lively, 31, pilailevat usein toistensa kustannuksella sosiaalisessa mediassa, josta voit lukea lisää täältä

Reynoldsin video on nimeltään Becoming Pikachu, ja se on parodia Inside the Actors Studio -ohjelman esittelyvideoista. Ohjelman esittelyvideoissa aina kerrottiin näyttelijän uranuurtavasta roolisuorituksesta ja millaisia uhrauksia he joutuivat tekemään, jotta roolisuoritus oli onnistunut niin erinomaisesti.

Parodiaksi videon ymmärtää alussa vilahtavasta Outside the Actros Studio -tekstistä, ja siitä että videossa on käytetty samankaltaisia kuvakulmia ja värimaailmoja.

Videossaan näyttelijä kertoo alussa, kuinka hän muutti itsensä kuvausten ajaksi elokuvan päähenkilöksi Pikachu-pokemoniksi. Reynolds sanoo videossa olleensa juuri matkalla hakemaan lapsiaan koulusta, kun sai tietää saaneensa Pikachun roolin. Hän vitsailee, ettei siitä syystä mennytkään hakemaan lapsiaan koulusta, koska Pikachu ei tiedä keitä ne pikkutytöt ovat.

Tämän jälkeen Reynoldsin vaimo Blake Lively esittää videolla hyvin tuohtunutta miehensä vastuuttomasta käytöksestä.

Pian sen jälkeen Reynolds väittää uppoutuneensa täysin Pokémon-hahmojen maailmaan rooliaan varten.

Näyttelijä kertoo lukeneensa paljon Pokémon-kirjallisuutta, eläneensä lattiantasolla samassa korkeudessa, jossa pieni Pikachu olisi, ja viimeisimpänä hän vitsailee pyrkineensä 82 kiloa kevyemmäksi, jotta painaisi yhtä paljon kuin Pikachu -pokemonin animaatiohahmo painaa. 

Videon lopussa hän sanoo, ettei tiedä näkeekö hänen tyttärensä enää koskaan isäänsä, mutta lupaa heidän näkevän Pikachun valkokankaalla, johon Lively kertoo, ettei anna lapsiensa katsoa kyseistä elokuvaa.

Detective Pikachu -leffa tulee elokuvateattereihin 10. toukokuuta.

Jos video ei näy yläpuolella voit katsoa sen YouTubesta.

Lue myös: Ryan Reynolds iski Thor-näyttelijän somekuvaan - "Toivottavasti paranet pian"

Lue myös: Ryan Reynolds vitsailee seksielämästään: ’Lapsen tekeminen on kunnianhimoista työtä'

Lue myös: Blake Lively julkaisi suloisen kuvan hänestä ja miehestään - some sekosi

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat