Kuva: AOP

Uutuuselokuva "vuodettiin" kokonaisuudessaan nettiin - päätähti Ryan Reynolds juonessa mukana

09.05.2019 12:15 - Iiro Myllymäki

Ryan Reynolds on osallistunut erikoiseen mainoskikkaan tuoreen Pokémon-elokuvan tiimoilta.

Hollywood-hurmuri Ryan Reynolds, 42, tähdittää uutta Pokémon: Detective Pikachu -elokuvaa, jossa mies näyttelee itse Pikachua. Nyt elokuvalle on keksitty erikoinen mainostuskikka, joka on levinnyt laajalle YouTubessa.

YouTubeen on ladattu 102-minuuttinen video ”POKÉMON Detective Pikachu: Full Picture” -otsikolla. Videon vasemmassa yläkulmassa näkyy R. Reynolds -vesileima. Videon lataus on saanut monet luulemaan, että he todella pääsevät katsomaan kokonaisen elokuvan YouTubesta ilmaiseksi. Ryan Reynolds itse levitti videota omalla Twitter-tilillään. Mies merkitsi twiittiinsä elokuvan virallisen Twitter-tilin ja Warner Bros -elokuvajätin tilin. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Reilun minuutin ajan video näyttääkin aivan oikealta elokuvan alulta. Sitten kuitenkin tapahtuu käänne, joka paljastaa, että kyse ei olekaan todellisesta elokuvasta. Koko loppuvideon ajan videolla nähdään Pikachu tanssimassa iloisesti. Video on lähtenyt leviämään laajalti, sillä se on kerännyt jutun kirjoitushetkellä jo 9,5 miljoonaa katselukertaa.

Pokémon: Detective Pikachu -elokuva saa Suomen-ensi-iltansa huomenna perjantaina. Kyseessä on ensimmäinen live action -Pokémon-elokuva.

Lue myös: Hollywoodin superpari saa vauvan! Blake Livelyn gaalatyyli paljasti pyöristyneen vatsan

Lue myös: Ryan Reynolds esittää Pikachua uudessa elokuvassa - teki hauskan videon rooliin valmistautumisesta

Lähde: Digital Spy

Kilpailut

Uusimmat