Kuva: AOP

Laulaja Natalie Imbruglia, 44, yllätti faninsa ilouutisella - raskaaksi spermanluovuttajan avulla!

25.07.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Natalie Imbruglia julkaisi kauniin raskauskuvan Instagramiin.

1990-luvun lopun hittikappaleesta Torn muistettava australialais-brittiläinen laulaja Natalie Imbruglia, 44, on jakanut Instagramissa iloisen uutisen. Nainen nähdään kuvassa hyväilemässä raskausvatsaansa ja kuvatekstissä nainen kertoo, että laskettu aika on syksyllä.

”Te, jotka tunnette minut tiedätte, että tämä on asia, jota olen halunnut jo pitkään. On hienoa, että tämä on mahdollista koeputkihedelmöityksen ja spermanluovuttajan ansiosta. En aio kertoa tästä enempää julkisesti. Olen niin innoissani tästä seikkailusta”, Imbruglia kirjoittaa.

Samaisessa päivityksessä nainen iloitsee myös uudesta levytyssopimuksestaan, jonka hän on solminut BMG:n kanssa. Nainen kertoo kirjoittaneensa uutta musiikkia viimeisimmän puolentoista vuoden ajan. Hän julkaisi viimeisimmän albuminsa vuonna 2015. Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä. Raskauskuvan pääset näkemään klikkaamalla kuvan oikealla laidalla olevaa nuolta.

Myös näyttelijänä kunnostautunut Natalie Imbruglia oli naimisissa rocklaulaja Daniel Johnsin kanssa 2003-2008, ja hän on tapaillut myös muun muassa Lenny Kravitzia, Coldplayn Chris Martinia ja Frendit-näyttelijä David Schwimmeriä.

Lue myös: Laulaja Natalie Imbruglia ihastutti upean näköisenä - kaunistuu vain vuosi vuodelta

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat