Natalie Imbruglia ja kuuluisa räppäri kiihkeissä tunnelmissa

18.11.2008 14:40 -

Laulajatar Natalie Imbruglia ja Black Eyed Peasista tuttu räppäri will.i.am eivät edes yrittäneet pitää tunteitansa piilossa vierailta katseilta. Pari bongattiin viikonloppuna vip-bileistä, missä he suutelivat kiihkeästi muiden tähtien, kuten Sienna Millerin hämmästellessä vieressä.

Natalie ja will.i.am saivat aikaan epäuskoisia katseita heidän näyttäessään tunteensa toisiaan kohtaan vodkan ja samppanjan kyllästämissä juhlissa.

"Juhlijoiden ilmeet olivat yllättyneitä, kun pari alkoi suudella toisiaan. Sienna keksi jonkin tekosyyn ja lähti juhlista aiemmin, muut sen sijaan jatkoivat bailaamista aamuseitsemään", lähde kertoo Daily Starille.

Juhlijat kuiskivat, että vastikään miehestään eronnut Sienna ei tainnut olla sillä tuulella, että olisi jaksanut katsella Natalien ja will.i.amin rakkauden ensihuumaa.

Natalie erosi aviomiehestään Daniel Johnsista tammikuussa. He ehtivät olla naimisissa viisi vuotta. Eron jälkeen Natalie on yhdistetty useisiin muusikkomiehiin, kuten Kings Of Leonin Nathal Followilliin.

Kilpailut

Uusimmat