Kuva: AOP

Jukka Hildénin raskaana olevalta Chachi-rakkaalta seksipaljastuksia - missä asennossa lapsi tehtiin?

14.08.2019 17:45 - Iiro Myllymäki

Chachi Gonzales ei ujostele YouTube-videolla, jossa häneltä kysytään raskausaiheisia kysymyksiä.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 39, ja hänen kihlattunsa Chachi Gonzales, 23, saavat lapsen. Nyt Gonzales on vastannut kiperiin raskausaiheisiin kysymyksiin YouTube-videolla, ja joissain vastauksissa nainen tekee hyvin suorasukaisia paljastuksia pariskunnan seksielämästä.

Videon nimenä on ”Kysymyksiä, joita ei saisi kysyä raskaana olevalta tubettajalta”, ja kysymykset esittää tubettajakollega David Alvarez. Rehellisenä naisena Gonzales kuitenkin vastaa kysymyksiin, joita monet kieltäytyisivät kommentoimasta mitenkään. Alvarez aloittaa kysymällä, miten lapsi sai alkunsa ja tarkemmin sanottuna, missä asennossa.

- Asentoja oli muutama. Klassinen lähetyssaarnaaja, sitten niin että minä olin päällä ja sitten vaihto niin, että hän oli päällä. Joka tapauksessa, asentoja oli monia, Gonzales sanoo nauraen.

Nainen paljastaa hauskan yksityiskohdan eräästä seksikerrasta siltä ajalta, kun nainen on ollut raskaana.

- Loppuhuipennuksen jälkeen lakanoilla oli nestettä ja katsoin, että onko se Jukasta peräisin. Sitten huomasin rintojeni vuotavan. Maitoa oli roiskunut kaikkialle, Gonzales kertoo.

David Alzarez myös tiedustelee, miettiikö Jukka Hildén koskaan seksiä harrastaessaan, että hän osuisi vauvaan peniksellään.

- Ei, mutta joskus minusta tuntuu, että hän osuu johonkin eri paikkaan, koska hänellä on hyvänkokoinen, Gonzales sanoo ja räjähtää nauramaan.

Puhetta ex-kumppanista

David Alvarez ottaa kysymyksissään esiin myös Chachi Gonzalesin ex-kumppanin Josh Leyvan.

- Mitä, jos Jukka haluaisi nimetä lapsen Joshiksi? Alvarez kysyy.

- Ei! Jukka ei tekisi niin, Gonzales vastaa nauraen.

David Alvarez on naisen ex-poikaystävän ystävä, ja videolla hän kertoo, että Josh on iloinen Gonzalesin puolesta.

- Kun olimme yhdessä, hän tiesi, miten paljon halusin oman perheen. Se ei vain tapahtunut meidän suhteessamme, Gonzales sanoo.

Voit katsoa koko videon alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

YouTube-videosta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Viime viikolla pariskunta paljasti tulevan lapsensa sukupuolen. Asia paljastettiin Chachi Gonzalesin YouTube-videolla, josta selvisi, että pari on saamassa tyttölapsen. Voit katsoa videon sukupuolen paljastuksesta alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Jukka Hildénin Chachi-rakas julkaisi kuvan raskausvatsastaan, fanit ihastuivat: "Upea!"

Lue myös: Jukka Hildénin Chachi-rakas paljastaa, miten ystävät reagoivat raskauteen - katso ihastuttava video

Kilpailut

Uusimmat