Kuva: AOP

Tyttöbänditähti avautuu itsemurhan yrittämisestä - erikoinen pakkomielle vei pohjalle

09.09.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Little Mix -yhtyeen Jesy Nelsonille negatiivisten nettikommenttien lukemisesta tuli suoranainen pakkomielle.

Brittiläisen Little Mix -tyttöbändin jäsen Jesy Nelson, 28, on avautunut BBC:n dokumentissa siitä, miten ilkeät nettikommentit ovat pahimmillaan häneen vaikuttaneet. X Factorista kuuluisuuteen noussut Nelson kertoo, että hänelle tuli suoranainen pakkomielle mennä lukemaan negatiivisia nettikommentteja itsestään.

- Se tuntui siltä kuin olisin tietoisesti halunnut satuttaa itseäni. Minulla oli rutiinina, että herään, menen Twitteriin ja etsin pahimpia asioita, joita minusta sanotaan, Nelson kertoo.

Nainen kertoo etsineensä Twitterin hakukentästä kommentteja muun muassa hakusanoilla ”Jesy fat” ja ”Jesy ugly”, eli kommentteja, joissa häntä kutsutaan lihavaksi tai rumaksi.

- Se oli kuin riippuvuus, Nelson sanoo.

(kuva: AOP)

Pahimmillaan naisen olo oli sen jälkeen kun Little Mix oli palannut X Factoriin tekemään yksittäisen esiintymisen vuonna 2013. Nelsonin ulkonäköä soimattiin jälleen kovin sanankääntein Twitterissä. Tämä johti siihen, että nainen yritti itsemurhaa.

- Koin, että en fyysisesti enää vain pysty kestämään sitä kipua, nainen muistelee.

Tapahtuman jälkeen Nelson kertoi asiasta muun muassa perheelleen ja bänditovereilleen. Tämän jälkeen asiasta ei hänen mukaansa ole puhuttu.

Asiat alkoivat muuttua parempaan suuntaan, kun Little Mix oli mukana Demi Lovaton kiertueella. Tuolloin Lovaton taustatanssijat kehottivat Nelsonia poistumaan Twitteristä.

- Vasta kun poistin Twitterin koin, että asiat muuttuivat ja aloin tuntea oloni normaaliksi jälleen, Nelson kertoo.

Lue myös: Tyttöbänditähti vitsaili pienistä rinnoistaan kuvan kera, fanit ihastelevat - "Näytät täydelliseltä"

Lue myös: Tyttöbändin jäsenet riisuivat vaatteensa tärkeän asian puolesta - katso puhutteleva otos

Lähteet: Independent, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat