Kuva: AOP

"Voit lähteä tällä sekunilla!" - Halsey keskeytti keikkansa raivoissaan yhden kuuntelijan takia

03.02.2020 15:15 - Milena Raappana

Twitterissä leviää video, jossa Halsey kesken konserttinsa yrittää tuohtuneena selvittää, kuka yleisöstä huusi laulajan eksän nimeä.

Laulaja-lauluntekijä Halsey, 25, oikealta nimeltään Ashley Nicolette Frangipane, on suorasanainen eikä pelkää aiheuttaa kohtausta, jos hän kokee epäoikeudenmukaisuutta. 

Cosmopolitanin mukaan hän muun muassa kritisoi Grammy-gaalaa, jossa hän ei ollut ehdolla, ja toi esiin entisen kumppaninsa G-Eazyn pettämisen Saturday Night Live -ohjelmassa. 

Nyt tähti on puolustanut itseään kesken Miamin-konserttinsa, jossa eräs kuuntelija huuteli G-Eazyn nimeä jatkuvalla toistolla. 

Twitterissä leviää video, jossa helmikuun lopussa Suomessa esiintyvä Halsey keskeyttää kappaleen ja raivoissaan huutaa yleisöön:

"Jos sanot G-Eazy vielä yhden kerran, heitän sinut ulos tästä konsertista!"

Without Me -hitin tekijä yritti selvittää, kuka kehtasi jatkuvasti tuoda esiin hänen eksänsä.

"Sinä et ole epäkunnioittava minua kohtaan omalla keikallani. Kuka se oli, koska voit lähteä tällä sekunnilla!" Halsey sanoi mikkiin tuohtuneena. 

Tämän jälkeen hän yllytti faninsa huutaamaan "fuck that guy", jolla ilmaisi tuohtumustaan tilanteessa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin Halsey toi tapauksen esiin Instagram Storiesissaan, jossa hän kirjoitti:

"Älä annan kenenkään saada sinua tuntemaan itsesi hulluksi tai järjettömäksi, koska olet nainen, joka puolustaa itseään. Älä siedä halveksuntaa "mukavuuden" nimissä. Rakastan teitä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapaus on herättänyt paljon keskustelua Twitterissä, jossa osa on sanonut Halseyn käytöksen olleen "epäammattimaista" ja "järjetöntä". 

Laulajan fanit ovat kuitenkin nousseet vastarintaan ja tuoneet esiin useita tapauksia, joissa miespuolinen artisti on tuohtunut konsertissaan ja hänen käytöksensä on hyväksytty mukisematta. 

"Kanye on saanut kirjaimellisesti koko konsertin huutamaan "fuck Taylor Swift" ilman mitään syytä. Offset on saanut tappelun ihmisten välillä aikaan. Silti, kun Halsey puolustaa itseään yleisön jäsenen ollessa epäkunnioittava, hän on "järjetön" ja "epäammattimainen". Misogynia näkyy Twitterissä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Halsey reagoi humoristisesti raskaushuhuihin: "Edelleen rakastan pannukakkuja"

Lue myös: Halseyn rohkea halkio paljasti totuuden - alushousut olivat jääneet kotiin

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat