Kuva: AOP

Ex-lapsitähti Amanda Bynesilla ja Paul Michaelilla ero - kihlaus kesti kolme viikkoa

10.03.2020 15:45 - Milena Raappana

Uutismedioiden mukaan torstaina pidetty oikeusistunto säikäytti Bynesin kihlatun, mikä johti eroon.

Entinen lapsitähti Amanda Bynes, 33, on eronnut kumppanistaan Paul Michaelista kolmen viikon kihlauksen jälkeen. 

Kaksikko julkisti ystävänpäivänä menneensä kihloihin ja tuolloin Bynes ylisti olevansa yhdessä "elämänsä rakkauden" kanssa. Kaksikko tapasi AA-ryhmässä ja kumpainenkin oli tapaamishetkellä Paper Magazine -julkaisun mukaan ollut vuoden verran raittiina. 

Nyt kuitenkin Michael on vahvistanut kaksikon purkaneen kihlauksen. Daily Mailin mukaan eron syy ainakin osittain piilee salaisessa oikeusistunnossa, jossa Bynes oli viime viikon torstaina. 

Istunnossa, johon osallistuivat myös Michael ja Bynesin vanhemmat, entinen lapsitähti määrättiin hakemaan apua psykiatrisesta hoitolaitoksesta, johon hänen piti kirjautua viikonlopun aikana. Näyttelijä ei kuitenkaan ole suostunut ilmestymään hoitolaitokselle, vaikka hän alunperin oli yhteisymmärryksessä istunnon määräyksen kanssa.

Daily Mailin mukaan istunto antoi Michaelille tapauksesta tietoja, jotka säikäyttivät hänet. Uutisoinnin mukaan mies pelkää sekaantuvansa johonkin sellaiseen, mikä aiheuttaa hänelle ongelmia. 

Michael varmisti Us Weekly -julkaisulle eron ja kertoi kuitenkin rakastavansa Bynesia suuresti ja tämän olevan edelleen hänen parhain ystävänsä. Huhujen mukaan Bynes ei kuitenkaan ole ottanut eroa hyvin vastaan.

Bynes on kamppaillut useamman vuoden ajan mielenterveys- ja huumeongelmien kanssa. 

Lue myös: Mitä tapahtui Amanda Bynesille? Ex-lapsitähti kuvattiin tunnistamattomana ruokakaupassa

Lue myös: Ex-lapsitähti pakotettiin psykiatriseen hoitoon

Lähteet: Paper Magazine, Daily Mail, Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat