Kuva: YouTube

Tänään tv:ssä: Klassikoksi noussut toimintaelokuva, jossa nähty alastonkohtaus ahdisti päätähteä

01.05.2020 07:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2003.

Terminator 3: Koneiden kapina on vuonna 2003 ensi-iltansa saanut tieteiselokuva. Sen ohjaajana toimii Jonathan Mostow, toisin kuin elokuvasarjan kahdessa aiemmassa osassa. 

Elokuvassa seurataan aikaa, joka sijoittuu vuosikymmenen päähän Terminator 2 -elokuvan ajasta. John Connor päättää jättää piilopaikkansa, mutta tulevaisuudesta saapuva T-X-Terminaattori on kuienkin hänen ja hänen vaimonsa jäljillä. Onneksi apuun saapuu Termninaattori T-101, jota esittää tietenkin legendaarinen lihaskimppu Arnold Schwarzenegger. 

Tietojen mukaan Schwarzenegger treenasi elokuvaa varten puolen vuoden ajan, kolme tuntia päivässä. Hänen fyysinen ulkomuotonsa oli kunnossa, mutta siitä huolimatta hänen kerrotaan olleen huolissaan elokuvassa nähdystä alastonkohtauksesta. 56-vuotias Shwarzenegger tiesi ihmisten vertaavan sitä elokuvasarjan muihin osiin. Pätkiä katsellessa on helppo todeta, että miehen huoli oli turha. 

Terminator 3 elokuva on sarjan leffoista kallein. Se ei kuitenkaan menestynyt odotusten mukaisesti. Jonkinlainen klassikko siitä kuitenkin tuli.

Elokuvan trailerin pääset katsomaan alta. 

Terminator 3: Koneiden kapina
MTV
22.30

Lue myös: Arnold Schwarzenegger kertoo lapsuudestaan - "En tiennyt, mikä suihku on"

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerista tehtiin robottikopio - karmivampi kuin Terminator

Lähde: IMDB

Kilpailut

Uusimmat