Kuva: AOP

Drew Barrymore ei halunnut hittielokuvan pääroolia, vaan halusi hahmonsa kuolevan - mutta miksi?

21.08.2020 22:15 - Senja Rapila

Konkarinäyttelijä tähditti vuoden 1996 hittielokuva Screamia.

Näyttelijä Drew Barrymore, 45, nähtiin yhtenä vuoden 1996 Scream-elokuvan tähdistä. Hänen roolinsa jäi kuitenkin lyhyeksi, kun Barrymoren näyttelemä hahmo tapettiin jo elokuvan alkupuolella.

Näyttelijä on kertonut tuoreessa haastattelussa, että hahmon ennenaikainen kuolema oli hänen itsensä pyyntö elokuvan ohjaajalta. Barrymore halusi nimittäin välttää katsojien odotukset ja tehdä jotain yllättävää. Siksi hän kieltäytyi elokuvan pääroolissa ja otti sen tilalle pienemmän roolin.

- Kauhuelokuvissa minua eniten ärsyttää se, että päähenkilö aina kitkuttelee elokuvan loppuun asti ja jotenkin aina selviytyy kuitenkin, hän kertoo.

- Halusin päästä siltä mukavuus alueelta pois, joten pyysin, jos emme noudattaisi niitä kauhugenren sääntöjä tässä elokuvassa.

Mukana vuoden 1996 elokuvaa olivat tähdittämässä muun muassa Courteney Cox sekä hänen ex-aviomiehensä David Arquette. Mies on kertonut odottavansa innolla sitä, että pääsee tekemään töitä entisen vaimonsa kanssa uuden Scream 5 -elokuvan kuvauksissa.

Lue myös: Salkkareiden kohtaus sai katsojat kauhistumaan - näyttelijä kertoo nyt, mitä kulisseissa tapahtui

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat